Pet Hakkında Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlowRises tarafından 21 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlowRises

BlowRises User

Merhabalar , arkadaşlar petim 3 level sizce kaç güne 8 yapabilirim 4 olmak üzere 4 sayılır biraz zor level alıyo gibi.Sizlere bi kaç ufak sorum olacak.

1)3 levelde 2. Seviye protokol alınabilir diye duydum fakat alınamıyor dükkanda hala 1. seviye var nedeni nedir ?

2)Sizce bu levelde protokol , modül vs. gerek varmıdır ?

3)Bir toplama peti için hangi modül ve protokolleri almalıyım ?

4)Bu kamikazenin olayı nedir ?

Şimdiden teşekkürler.İyi Forumlar.

2. BonusRasta

BonusRasta User

********* burayı inceleyebilirsin doğru yaptıysam :)
    Kolay level atlaması için görevi bitirmeden ya da kapı yaparsan bitirmeden hemen önce peti açık tutmalısın.
    1) O gördüğün 1. seviyenin altında 2 yazması lazım sağda. Eğer 3. levelde pet için alınabilecek
    2) Bence petin seviyesi 8 olunca gerekli ekipmanları al, şimdilik gerek yok
    3) Pala için hammadde toplayıcı, avantaj kutusu için oto-yağma modülü almalısın. İkisi içinde radar 3. seviye protokolü çoğaltman yararına olur.
    4) Kamikaze sana saldıran herhangi bir oyuncu, ncp olduğu zaman kendi kendini patlatır ve patlarken seviyesine göre hasar verir. 3. seviye kamikaze modülü 75.000 hasar verir. Kasılırken ve kapılarda işe yarıyor. Patladığı zaman petin seviyesine göre uridium ile tamir edilir. Vip olursan tamir ücretsiz.

Not: Pet 8. seviye olunca yükseltme daha fazla. Çünkü seviye yükselttikçe yakıtı fazla harcamaya başlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ağustos 2015
    BlowRises bunu beğendi.
  3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

1-Üye arkadaşımın verdiği cevap doğrudur.Ancak ekleme yapmam gerekirki 1 veya 2. seviye almayın.Biriktirin direk 3 ü alın size tavsiyemdir.

2-Petinizi ilk 8. seviye yapmalısınız.Ardından 3. seviyeleri alırsınız.

3-Hammade toplayıcı ile paladium haritadaki hammaddeler bunları toplarsınız.

Oto yağma ile kutu çöp bunları toplar pet.

4-Oyunun en çok kullanılan pet modülüdür diyebilirim.Kasılmada oldukça kolaylık vererek toplu saldırı yapan bir bomba gibi düşünün menzilindeki

İyi forumlar

BlowRises bunu beğendi.
  4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım peti 8 level yapmak için 51.200.000 tp kasman lazım.Bu arada tpleri alırken petin açık olacak her ihtimale karşı söylemek istedim.Peti hızlı kasmak istiyorsan görev ve kapı yapabilirsin...

BlowRises bunu beğendi.
  5. BlowRises

BlowRises User

Forumun en aktif üyelerinden birinin yazması ayrıca hoşuma gitti :)

Sorumun cevabını aldım kilitlenmesi uygundur modum ilginize teşekkür ederim. İyi forumlar

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu istek üzerine kilitlenmiştir kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.