PET Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UZAY_SOYTARISI-TR3 tarafından 10 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar gemimin özellikleri - Goliath 8 iris - 15-LF3 - 6 b0-2 - Petim var yeni aldım.----- Soruma gelince Ben PETimi nasıl döşemeliyim çok kasılırken rahat etmek istiyorum kapı yaparken cok yardımı olmasını istiyorum sonra uri kasıcam kutu toplayacam bunlar için ( NE MODÜLÜ VE NE RADARIYLA BAŞLAMALIYIM PETİ GELİŞTİRMEYE ) ?

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İlk olarak Forum kuralları gereğince büyük harfle yazmak bağırmak manasına geldiğinden dolayı yasaktır.
    Pet ve modülleri hakkında buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

3. takemyhard

takemyhard User

ne alırsan al ama peti 8 lvl yapmadan alma....aldığın bütün modüller ve protokoller 3 lvl olsun...boşa uri harcamamış olursun...şimdilik petin slotlarını aç...8 lvl olunca başalarsın almaya...

4. bence petine başlamadan önce gemini tamamla. sonra peti döşemeye başla yoksa kullanırken rakiplerine karşı rahat edemessin

5. 8 lvl yap peti sonra kamikaze 3 al kapıdan inanılmaz rahatlık sağlıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.