Pet hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve νιѕєяуѕ tarafından 20 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben pet hangi durumlarda yakıt kullanıyor onu öğrenmek istemiştimde sadece yanımda durmak içinmi yakıt kullanıyor yoksa kullandığı kutu toplama kamikaze falan içinde ek yakıt harcıyomu

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Pet her açık durduğunu anda ve kapatıp açtığınız anda yakıt tüketmektedir.Yakít tüketimini bildiğim kadarıyla arttırmıyorlar, ama emin değilim.

İyi forumlar

3. dakika başına belirlenmiş birimde yakıt yakıyo seviyesi arttıkca yakıt kullanımı artar.pet acıldığında bir miktar yakıt harcıyarak acılır kamikazeden sonra yeniden acıldığından dolayı sürekli kamikaze atmak yakıtı cabuk bitirir

4. Merhaba ,

Seviyelere göre açık olduğu sürece dakikada belli bir birim yakıt harcar. Ayrıca her açıp/kapattığınızda yine yakıt harcanır.

İyi forumlar.

5. senberk99

senberk99 User

pet palla toplarken leveli 11 benimkinin dakikada kac yakit goturur biliyo musunuz cok onemli benim icin lutfen yardim

6. Merhabalar;

Resimde görüldüğü üzere 11level pet dakikada 71 birim yakıt harcamaktadır.

İyi forumlar.

7. senberk99

senberk99 User

bence olamaz yaa dakikada mı yani dakikada 70 brim harcıyorsa 70 birim 20uri ediyor yaklaşık ve pet dakikada sadece 3lv hammadde toplayıcı ile 10 palla 12 palla falan topluyor yani 1.30 dkde 1gg yapıyor ve 100birim yakıt harcamış oluyo 1.30 dkde yani 25uri daha ucuz olmalı değil mi ya ben 200gg yi 10.000yakıt ile yapıyodum sadece pet toplarken 71 birim baya çkmuş :(

8. Merhaba ,

Pet yakıt protokolü alarak yakıt tüketimini düşürebilirsiniz.

Alıntıları inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. senberk99

senberk99 User

ben denedim 1 dk boyunca topli 28 yakit gitti 11 lv petim

10. Merhaba ,

İçinde yakıt protokolü var mı ? Normal koşullarda tablodaki yakıt miktarı harcanıyor.

İyi forumlar.

11. senberk99

senberk99 User

yok hiçbişey yakıt protokolu falan hiçbişe yok sadece palla topladı şu an 10dkklik hesapladım tam 10dakika boyunca açıktı palla topladı 21.146 yakıttan 20.878 e düştü yani yaklaşık 260yakıt yani 1 dkde 26 yakıt gitti yani o tablo yanlış

12. Merhaba ,

Bize merkezden gelen bilgiler o şekildedir. Bu zamana kadar da hiç takip hesaplamadım.

İyi forumlar.

13. senberk99

senberk99 User

teşekkürler fakat yanlış olabilir çünkü ben 10dkde hesapladım bi 300 bi 250 gidiyo yani yalaşık dakikada 30yakıt falan yiyor benim pet 11level :D

14. Merhaba ,

Söylediğim gibi bize yollanan bilgiler bu şekildedir. Gerekli yerden tekrar bilgi almaya çalışacağız.

İyi forumlar.

15. senberk99

senberk99 User

tamam teşekkürler...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.