pet hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve askentli tarafından 24 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. askentli

askentli User

arkdslar ben petime sv1 toplama modulu takıcam 700 menzıl dıyor ne kadar mesafe gıder tum harıtayı dolasabılırmı ve petım sv2 aynı modulden 1 den fazla takılıyormu ve ne akdar etkısı oluyor sv1 toplama dolumu ne kadar gıder ?

2. ronaldo007

ronaldo007 User

Evet kardeşim seviye 1 bütün haritayı dolaşabiliyor.O yüzden seviye 2 ve seviye 3 modüllerini yapmışlar.Mesela seviye 2 diğer haritalara da atlayabiliyor.Seviye 3 zaten direk diğer serverlara atlıyor.

JUPlTER bunu beğendi.
  3. askentli

askentli User

hhaha aga saol güldürdün :D ne bileyim 8 yapmak cok zor olmuyor

4. SİSTEM

SİSTEM User

Pet için gerekli olan MODÜL ler 1 defa yerleştirilir PROTOKOL ler ise açacağınız slotlar dahilinde birden fazla yerleştirilebilir petiniz seviye 8 olmadan çok ihtiyaç dahili değilse pete modül almayınız çok lazım ise 1 değil 3 yada 4 levelde alınabilir seviyesi düşük olan bir petin modülleri ve protokolleride pet etki etmez haritayı siz dolaştıkça geminizin dibinde dolaşırki siz kutu toplamak istediğinizde petiniz o kutuya sizden sonra gidecektir.

JUPlTER bunu beğendi.
  5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Tüm haritayı dolaşmaz.Petin sizden açılması alacağınız pet radar protokolleri ile alakalıdır.

Buradan Pet ile ilgili geniş bilgiyi incelemenizi tavsiye ederim.

Pet 8 level olunca ekipmanını tamamlamaya başlamanız daha faydalıdır.

Keyifli forumlar dilerim.

6. askentli

askentli User

tesekkurler efendım konu kılıtlenebılır

JUPlTER bunu beğendi.
  7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar dilerim.

Konu Durumu: