pet hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~AnakinSkywalker~ tarafından 22 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar birleştirmeden 15k uriye pet aldım, 8 levele kadar hiçbirşey almayımmı napayım?

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Çok ihtiyaç duyarsanız 2 seviye olan modülleri alabilirsiniz.

Petinizi görev yaparak kolay şekilde seviye atlatabilirsiniz, 2 seviye olan modülleri almanıza ihtiyaç kalmayabilir.

İyi forumlar.

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bana kalırsa bir şekilde sabredin ve PET'inizi 8 seviye yapana kadar modül + protokol almayın. Her ne kadar 2. seviyeler biraz daha iyi olsada en iyileri 3. seviye olanlardır. :)

Eğer kapı açıp yapabilirseniz kapı sonunda yani son npc'yi imha etmeden PET'inizi mutlaka açın. Yüksek tecrübe veren görevleri yapmaya çalışabilirsiniz. Bunun dışında kasarken açık tutarak TP aldırabilirsiniz fakat bu şekilde zaman alır.

4. .turab.

.turab. User

ped için yakıtı unutmamamz lazım ped yakıtını mavi bonus kutuları toplayarak bulabilirsiniz en az 100 ped yakıtı veriyo altını verdiğini görmedim

aynn öle pedi al kulanma ama mutlaka tamir modülünü al derim patlarsa tamir modül sayesinde tamir edersin kasarken ped yakıtını mavi bonus kutularından cıkıyor bolca stok yap bide uri verme yakıta beleşe gelsin;)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Aralık 2016
  5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Tamir olması için illa tamir modülü gerekmiyor. Tamir modülü sadece PET'in darbe puanlarını onarıp full yapıyor. :)

6. .turab.

.turab. User

onu zaten biliyom arkadas ben zaten genelde ped patlatıyom darbesi yok genelde bi kalkan var okadar :)

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Tamamda arkadaş yanlış bilgi almasın. Sonra tamir modülü gerekli sanıp alacak. PET patladığı zaman kontrol penceresinden tamir etmek yeterlidir. :)

8. tamam ozaman, 8 yapana kadar kullanmıcam

9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

8 Level olana kadar ne kadar az protokol ve modül alırsanız o kadar kardasınız.

Biran önce 8 level yapmak için petinizi sürekli açık tutarak bolca yaratık kesip görev yapınız.

Almak zorunda kalırsanızda,daha sonra o modülleri diğer hangarlarınız içinde kullanabilirsiniz.

Keyifli kasılmalar dilerim.

İyi forumlar.

10. Alma 8 level olunca modullerın 3 seviyesini alırısn.ayrıca premıum yoksa yani (viplik) petı 8 seviyede bırak 90 urı ye tamır oluyor dıye bılıyorum :)

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.