PET hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve skayra1 tarafından 16 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. skayra1

skayra1 User

iyi günelr . Abest bir soru olacak fakat sormak zorundayım kusura bakmayın. Petlere radar veya ona benzer fakat aynı yzprotokollerinden maximum kac tane ekliyebiliyoruz.Misal, sadece radar protokolünden istedigim kadar olabiliyormu. Vaya toplama yapmak isteyen birisi için en iyi YZ konfisi nasıl dizilmeli. Bazı kisilerin petleri butun haritayı elektrik süpürgesi misali temizleyerek dolanırken benim pet yanımda pokemon gibi dolanıyor ve benim üzerine gidip almaya çalıştıgım avantaj kutusuna sadece yöneliyor almaya çalışıyor. Aynısını yapmak istiyorum fakat komfi dizme işlemini bilmedigimden kaynaklı birsey anlasılan bu iş. Yardımcı olabilirmisiniz.
    Saygılar

2. BonusRasta

BonusRasta User

Petin seviyesi arttıkça slot sayısı da artıyor. Slotlar kilitli oluyor onları her açmanda uridium da artıyor, bunla ilgili tablo vardı ama bulamadım. Bilen biri koyar sanırım

3. İlk olarak Petinizin yanınızda Pokemon gibi :) , Dolaşmasının nedeni , Radar Protokolün azlığından kaynaklanıyor.

Birinci sorunuz ; Petlere radar veya ona benzer fakat aynı yzprotokollerinden maximum kac tane ekliyebiliyoruz.Misal, sadece radar protokolünden istedigim kadar olabiliyormu

Pet her level aldığından Slotlar açılır , YZ Protokol slotları en fazla 12 tane olur ve her birinini açarken Uridyum ister , Açılan Slot sayısı arttıkça , Uridyum ' da katlanır.
    YZ Protokollerine istediğiniz kadar aynı protokollerden koyabilirsiniz. ( Tabi en fazla 12 slot olduğu için 12 tane maksimum )

İkinci sorunuz ; Bazı kisilerin petleri butun haritayı elektrik süpürgesi misali temizleyerek dolanırken benim pet yanımda pokemon gibi dolanıyor ve benim üzerine gidip almaya çalıştıgım avantaj kutusuna sadece yöneliyor almaya çalışıyor

Petiniz 8.Level olduğunda , Tüm YZ Protokollerini ve Modülleri 3 seviye alabilirsiniz.
    3 Seviye bir radar protokolü Petin menzilini %12 arttırır.

12 Tane 3 Seviye radar protokolü dizerseniz , Menzil 12 * %12 = %144 artar.
    Petin menzili Gemi merkezli artar , Yani geminizi Bir Dairenin ortası düşünün ve Petin menzili arttıkça , Toplama çapı da artar.

Pet ile ilgili tüm merak ettikleriniz ve detaylı kullanım kılavuzu için ;

Forumlar > Turkish > Yardım > Oyunla İlgili S.S.S. > Açıklamalar ve Sözlük kısmında

S.S.S. P.E.T. Kullanma Kılavuzu isimli konuyu inceleyin

İyi forumlar

Son düzenlenen: 16 Eylül 2014
  4. skayra1

skayra1 User

kardeş sagol. sorulacak kelime cümle hiç birşey bırakmamışsın herşeyi tam olarak anlatmışsın ellerine saglık.
    Admin dostlar isterseniz konuyu kapatabilirmi. Sorumun cevabını tam olarak fazlasıyla aldım. sagolun

5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

bu tür sorularınızı Genel konular kısmından sormanız gerekmektedir :)

cevap veren üyemize teşekkür ederiz.

konu kilit

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.