pet hammadde toplama modülü 3.seviye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve The*Dark*Knight tarafından 1 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 30k kadar uri biriktirdim. Hammadde toplama 3 alıp palaya gitmeyi düşünüyorum. Radar protokolü alacak kadar urim kalmayacak. Harcanacak pet yakıtını da düşünürsek yararlı bir yöntem olur mu pala toplamak. 30k uri için başka öneriniz varsa düşünürüm. Bilgili kullanıcıları bekliyorum iyi günler

2. Ancasin

Ancasin User

Petin seviyesi kaç ve kaç tane radar protokolü 3 var?

3. yok demiş zaten 3.seviye alcağına göre 8 lv veya üstüdür sanırsam belki kasacaktırda ne önemi var yararlı olur mu diyor sorunada cevap vereyim bende 8 tane 3.seviye radar var ama petin topladığını beğenmiyorum kendim topluyorum yanında ozaman hızlı oluyor sende beraber toplayacaksan yararlı olur ama tek başına toplatırsan fazla bişi bekleme

4. Ancasin

Ancasin User

8 lvl ile 15 lvl arasında ne kadar yakıt farkı var biliyor musun? Radar protokolü yoksa hammadde toplayıcı tek başına ne kadar işe yarar? Radar protokolü yeterince varsa hammadde toplayıcı almaması için bir neden kalmıyor. Beraber toplamayla sadece pete toplatmak arasındaki miktarda da dağlar kadar fark var.

5. kardeş benimkide 15 lv ve yakıtı zorlamıyor beni hiç
    bende yok diyorum dediklerimi tekrar etmişsin farkında değilsin herhalde adam olsa yazar

6. protokol yok bende maalesef petle beraber toplarım zaten. 8 level pet. yani tavsiye ediyor musunuz başka bişey mi yapayım.

7. Ancasin

Ancasin User

Petle beraber toplarım diyosan hammadde toplayıcısını al kesinlikle. İlerki zamanlarda yavaş yavaş radar protokollerini alırsın istersen.

The*Dark*Knight bunu beğendi.
  8. teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyenize uydum aldım bi saatte 2200 pala topluyorum. umarım ilerde faydasını görürüm. teşekkürler hepinize

9. Ancasin

Ancasin User

Göreceksin emin ol, yavaş yavaş radarları da tamamlarsan çok daha güzel fayda görürsün. Yardımım olduysa ne mutlu :)

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Pala toplamak için bir kaç protokol alırsanız çok daha yararlı olacaktır ve size çok fazla yarar sağlayacaktır zaman ile protokollerinizi artırın bence.

Kamufle alarak topladığınızda radar protokolünüz ne kadar çok ise toplayacağı mesafede bir o kadar artacaktır.

11. MrEmreTR!

MrEmreTR! User

3 seviye Toplmaya Nekadar Ediyor söylermisiniz

12. Merhaba ,

Tek başına 3. seviye çok fazla etkilemez. 1 ve 2. seviyelerine göre daha iyidir fakat 3. seviye radar protokolleri olmadan çok uzağa gitmez maalesef.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.