PET Hızı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve PLS__54 tarafından 22 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. PLS__54

PLS__54 User

PET hızı sabit mi yoksa geminin hızına mı bağlı?

yılmazbey47 bunu beğendi.
  2. Krios

Krios Guest

Merhaba,

P.E.T. ' iniz hızını değiştiremezsiniz. P.E.T. ' niz daima geminiz ile aynı hıza sahiptir.Geminiz hızlı olursa , P.E.T. ' de hızlı olur.

İyi forumlar.

3. PLS__54

PLS__54 User

Teşekkürler

4. Krios

Krios Guest

Merhaha,

Herhangi bir sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Pet gemimizden daha hızlı değil mi ? hatırladığım kadarı ile yüzdelik olarak bir miktar daha hızlı %100 değilde %125 gibi mesela, tabi emin değilim bir yerde yazıyorsa SS atabilir misiniz

6. pet algılama algoritması ile çalıştığı için gemiden yani senden yavaş olur

Minerva bunu beğendi.
  7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Hayır, geminizle eş değer geminizden biraz daha az olarak düşünebilirsiniz hızını. Üyemizin cevaplamış olduğu gibi,
    İyi forumlar.

8. demek istediğin laglı çalışması ise onu biliyorum ama genel hız olarak kastettim ben,pet çok arkada kaldığında ve sen sürekli ilerlediğinde senden daha hızlı değil mi ?

Çok sene önce sanki yüzde olarak bir tık daha hızlı olduğunu okumuştum bilinç altımda öyle kalmış o yüzden varsa SS atılırsa iyi olur.

9. Pet hep bizden daha yavaş hareket ediyor gibi geliyor bana?

10. %5 daha hızlı diye hatırlıyorum lakin yapay zeka oldugu için ani refleks vb gostermesi sıkıntı

11. eray

eray User

evet bende böyle hatırlıyorum,eskiden de bu konu sorulmuştu(3-4 yıl öncesi olabilir) orada bir modumuz geminin hızıyla orantılı olmakla beraber gemiden çok düşük bir miktar veya yüzde olarak hızlı demişti. Bunu da oyun içinde sık sık yaşıyorum,pet uzakta iken petin ters istikametine doğru düz bir şekilde gidince ve peti pasif moda alınca pet bizi yakalayabiliyor.

12. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Takım arkadaşımında dediği gibi gemi hızınıza göre hareket etmektedir. P.E.T Kişileştirme S.S.S burdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.