Pet için alınacak ilk protokol sizce hangisi olmalı?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve joetly tarafından 2 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. joetly

joetly User

Merhaba Arkadaşlar

Pet 8 level oldu ancak hiç protokol almadım. yaklaşık 70k uridium var. premium üyeyim ancak %25 indirimim yok. %5 indirimim var. gemim venom, 9 adet lf4 geri kalan sll03, 8 adet iris ve 6 adet havoc mevcut. uçuş düzeni olarak burgu ve güve ye sahibim.

Şöyle ki, ilk başladığım zamanlarda zeta nın kudretini bilmediğimden alpha,beta,gamma kapısı için bayağı bir uğraşmışım. zeta ya yetecek kadar uri ve enerjiye sahip olmadığımdan oraya devam edeyim dedim alpha tamamlandı. asıl yardım almak istediğim konu burada başlıyor. sizce 3. seviye kamikaze mi alsam en azından alpha yı ve belki diğerlerini bitirip uridium mu kassam. yoksa hammadde toplayıcı alıp (çok gitmesem de) paladium toplamada yardım mı etse?

günde belki 1 saat kadar paladium topluyorumdur. ancak hiç radar olmadan çok etkili olur mu? radarsız hammadde toplayıcı işe yarar bir şey midir? yoksa en iyisi kamikaze alıp en azından kapıda belli bir seviyelere kadar rahat geçebilmem mi? sizin tavsiyeleriniz önemli benim için.

birde şuan 100 civarı gg enerjim var ama alpha bitti bu şekilde mi basmaya devam edeyim yoksa alpha kapısını yaptıktan sonra mı basayım. sonuçta kronos için 4 alpha istiyor.

yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Size verebileceğim ilk tavsiye ilk olarak 3.Seviye Kamikaze modulü alıp Saimon,Kristallin,Sibelonit gibi kapı yaratıkları daha rahat imha edebilmeniz olacaktır.Eğer avantaj kutusu toplayan birisiyseniz Kurtarılan Mal Protokolü 3.Seviye almaya başlamanız olacaktır.Ki eğer yaratık keserek devam edecekseniz Uzaylı protokolü 3.Seviye daha yararlı olacaktır.

İyi Forumlar.

joetly bunu beğendi.
  3. Hocam bu oyunda kim ne derse desin en işe yarar protokol radar protokolüdür. Ister pala topla, ister kutu topla her türlü işine yarar. Kamikaze bence çok da gerekli bir modül değil. Çünkü kamikaze kullanacaksan illa ki vip'in olması gerekli. Alpha beta gamma kapısında evet isine yarayabilir kamikaze ama çoğu kişi hak verecektir ki kronos, kappa, hades gibi oyunun asıl önemli kapılarında kamikazenin pek de bir esprisi yok.

Eğer alpha bittiğinde kapıyı ana üsse konumlandirirsan alphadan da kapı çıkacak. ama konumlandirmazsan alphadan cikacak kapi belki de gammadan betadan çıkacak. bence alpha öylece kalsın acma kapıyı

joetly bunu beğendi.
  4. joetly

joetly User

cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim.

sayın Aery pet şuan bomboş gibi bir şey. 1 tane lazer koydum ki koruma moduna daha alıp denemedim bile :p ilk aşama için kamikaze alıp en azından şimdilik o kapılardan gelecek uridium toplamak amacım. o uridiumlar ile sayın RockOnRoll un da bahsettiği radar a odaklanayım. ama lazerlerimi tamamladığım da Kurtarılan mal protokolünü alayım.

Sayın RockOnRoll dediğiniz gibi alpha kapısını açmadan diğer kapıları tamamlamaya çalışacağım. premium üyeliğim var pet tamirim üyeliğim bitene kadar ücretsiz değil mi? vip üye farklı mı? daha hiç ölmedi. gerçi aktif kullandığım bir şey değil şuan.

5. Viple premium aynı şey. Vip olduğun sürece pet tamiri ücretsiz oluyor. Bence kutu toplayan biriysen oto toplama modülü, sürekli kapı yaparım diyorsan kamikaze (ama tamir için uri gerekebilir), kredi biriktirmek istiyorum dersen ticaret modülü alabilirsin (topladığın maddeleri yüzde30 karla satarsın)

6. xxkubixx

xxkubixx User

Sürekli vip çekicem dersen kamikaze al.
    Yok ben vipsiz oynarım diyorsan kami alma,oynayış stiline göre pala veya kutu toplama modülünden al.
    Mesela bende ikiside var ama sadece pala topluyorum o yüzden diğerine hiç gerek olmuyor.
    Pala için 3 tane radar aldım 3. seviye bana yetiyor.Petle birlikte sende toplarsan problem olmaz 3 tane radarda yeter.
    Birde sana tavsiyem peti level atlatma artık.bırak 8 de kalsın.Görev,kapı biterken petini kapat.
    neden dersen şu yüzden birgün vip'in biterse uri ile tamir etmen gerekecek.boşu boşuna 500 uri falan verme.Düşük levelde kalsın ucuza tamir edersin.>Pet Yüksek level olunca gücü falanda artmıyor zaten.

7. Görev yapıcaksan düşman bulucu,
    Kutu toplayacaksan oto yağma,
    Pala toplaycaksan hammadde toplama,
    Skylabtan sarı taş al sat yapıyorsan ticaret modülü işe yarar.

Oyun tarzına göre önem sırası da değişir. :)

8. oben

oben User

protokol olarak kombo gemi tamiri düşman bulucu modülü ve tabiki düşmanı bulmak için radar protokolü..