Pet için BO03 yapmaya değer mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -İDALI- tarafından 1 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -İDALI-

-İDALI- User

Bilindiği gibi bo03 baya zahmetli ve maliyetli bir kalkan. fakat yapacak hiçbirşey kalmadığında pet için yapmaya değer mi yoksa onunla uğraşacağıma ABG kapısı yapmaya devam mı etmeli?

2. Quenn

Quenn User

peti ne kadar aktif kullandığınıza bağlı kimi profesyonellerin peti benden kuvvetli (orta düzey gemi)
    ama uri ve x4 için abg dönmekte güzeldir

3. lllecelll

lllecelll User

bence 16 seviye bo2 yeterli.pet için o kadar masrafa gerek yok diye düşünüyorum.

4. normal b02 neyine yetmiyor petin

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bu olay sizin oyun stratejinize bağlıdır. PET i aktif olarak kullanıyor mesela kalkanınız azaldığında ondan kalkan çekiyorsanız değer. Ama siz böyle bir şeyler yapmıyorsanız almanız mantıksız olacaktır. PETe kalkan kasmakla uğraşacağınıza A,B ve G dönmeniz daha yararlı olacaktır.

İyi Forumlar.

6. Bunu sorduğuna göre zaten peti çok aktif kullanmıyorsun demektir. ABG iyidir.

yılmazcan47 bunu beğendi.
  7. tespit gibi tespit

8. Aliens

Aliens User

PET bu oyunda olması gereken en önemli kısımdır. Her alanda sizi çok destekler ve kendisi ne kadar güçlüyse desteği de o oranda büyük olur.

İnanın size farazi konuşmuyorum; buyurun, kendi gemimle sorunuzu cevaplandırayım:

Titan., JαbbαŔ ve Luminous bunu beğendi.
  9. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Şu petin olayını hala çözemedim bu konu da detaylı bilgi verebilir misin? Forumda bulunan petin açıklamasını söylemeyin hiç onları bende biliyorum :)

10. -İDALI-

-İDALI- User

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Konu kilitlenebilir.

11. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.