PET için harcama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLADYATÖR tarafından 21 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

Arkadaşlar ben pet için modül ve protokol alacaktım ama almadan önce sizinde düşüncelerinizi almak istedim öncelikle kesinlikle almayı düşündüğüm modüller bunlar

Tamir Modülü (Seviye: 1)
    Otomatik toplayıcı (Seviye: 3)
    Hammadde toplayıcı (Seviye: 3)
    Kamikaze modülü (Seviye: 3)

tamir seviye 1 de yeter diye düşündüm

kesinlikle almayı düşünmediğim modüller ise

Kombo Koruma Modu Modülü
    Hammadde bulucu

ikisinide gereksiz buluyorum bilmiyorum katılıyormusunuz

alıp almamakla arada kaldığım modüller ise

Kombo Gemi Tamir Modülü (Seviye: 3)
    Düşman bulucu (Seviye: 3)
    Ticaret Modülü (Seviye: 3)

birde 6 tane Radar protokolü (Seviye: 3)

bu modüller ve protokoller arasında aldıktan sonra pişmanlık duyacağım bir şey var mı yoksa aldıktan sonra çok mu memnun kalacam birde

slot yeri olarakta 5 modül slotu 6 tane de radar slotu açmam gerekecek bu saydıklarımı alırsam sizce arada kaldığım modül ve protokolleride alayım mı ??

arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

2. ilk saydığın 4 ünü al eğer ürin varsa 150 k bayılıp 6 protokolu de al bence çok işine yarar özellikle palada :D

3. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

eyvallah zaten onlar garanti alacaklarım arasında garanti almıyacaklarımıda yazdım arada kaldıklarım arasında biraz daha yardımcı olursan ticaret , kombo tamir vede düşman bulucu hakkında :)

4. düşman bulucu hiç gerek yok derim
    ticaret modulunede gerek yok derim
    kombo tamir ise vslik bi modul kasılmalık değil yani eğer vs yapmayı seviyorum çokda vs yapıyorum diyosan al ama bence gerek yok

5. hammadde,oto toplama,kamikaze zaten olmazsa olmaz ve radar tabi ki.eger 3 seviyelerini alcak kadar urin varsa düşman bulucu almanı öneririm eger fazladan istersen.görevlerde cok yardımı oluyor.

6. ticaret credi kasnlar için yararlı yerinde satrsın herşyi

7. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

düşman bulucunu görevler için düşünmüştüm zaten dün 20 tane uber saimonu 3 saatte
    kesebildim ticaretti ise kredi kasmak için düşünüyorum ama benzin parası fazla yermi ticaret sizce

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hammadde toplama ve kamikaze modülerinin 3. seviyeleri şarttır.

İyi forumlar

9. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

modum kaçıncı seviye ticaret alsam ambarın tamamını boşaltabilirim

10. her seviyede ambarın tamamını boşaltabilirsin modul seviyesine bağlı olarak süre artar

11. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ee kimse başka yorum yapmamış :)

12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Pet benim için gerçekten önemli ihtiyacınıza yönelik alım yapmalısınız ve o ekipmana ağırlık vermelisinizki işinize yarasın gemi kesimi için ayrı yaratık kesmek ve pala toplamak +hammadde satmak için ayrı düşünürüm hepside gerçekten oyun için çok lazım olan envanterlerdir.

13. Düşman bulucu 3 gerçekten çok ıse yarıyor hele bırde radar protokolu 3 alabılırsen çok daha faydasını görürsün

14. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

modum çok teşekkür ederim hemen hemen aklımda alacaklarımı tasarladım akşama kadar arkadaşların yorumlarına da bakarım ona göre alırım artık :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.