Destek Pet için modül mü yoksa Spearhead mı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -===BURAK===- tarafından 26 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar şuan 17k urim var bi yanım diyorki petine toplayıcı modül al paladium toplat bi yanımda diyorki az daha biriktir Spear head al (iki hangarım var) ne yapayım sizce yardım edin lütfen.

2. matkap34

matkap34 User

yanlış yer

3. Merhabalar;

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Benim tavsiyem petinize modül alıp paladium toplayın credi biriktirip spearhead gemisini ihaleden alın.

İyi forumlar.

4. ya kusura bakmayın henüz kullanamaya başladım neyin ne olduğunu bilmiyorum

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Olur böyle kazalar :)

Eğer ekipmanlarınızı yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar

6. full lf3 goli bide leonov bunlar var leo yu silip spearhead almayı düşünüyorum ama kararsızım x3 zamanında 5 tl para yatırıp alabilirimde

7. murat1299

murat1299 User

petin modülün alıp kapı yaparsanız daha karlı olur zeta yapmanızı öneririm zaten zetadan gelen uri ile istediğiniz gemiyide alabilirsiniz ama argeniz 24 değilse önce argeyi tamamlayın kalın sıkmaya göre ayarlı yapın

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Pete madül almanız daha mantıklı.Paladyum toplayıp kapı açabilirsiniz.Kamikaze 3 alırsanız kapılarda işinize yarar.

Keyifli Forumlar.

9. sperhead ı ticarettende alabilirisin hemde crediyle bence modul almanız daha mantıklı olur bu durumda. module sıcak bakmanızı tavisye ederim.

10. ahmettyran

ahmettyran Guest

spearhead göründüğü gibi bi gemi değil. Ne kasılmaya iyi nede savaşmaya.. Anca sağda solda boş boş gezip milleti trollersin ki zaten dpsi az güçlü biri hemen patlatır.

11. spearhead kutu ve ya hammadde toplıyacaksan alınır onun dışında kullanılmaz.modül alman daha yararlı olur hem spearhead kullanmak istiyosan ihaleden alabilirsin

12. senberk99

senberk99 User

pet modulu kesin sphered cok onemsiz bi gemi bega ile de nerdeyse onun hizinda olunabilir ayrica daha seninicin gereksiz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.