PET için taktik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ((AlpCan)) tarafından 29 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

öncelikle oyunu açıp bırakıp aynı haritada kamoda durduğum halde pet ben haritanın bir köşesinde iken kendi kendine kutu toplayabiliyor mu ?

eğer toplayabiliyorsa,
    - protokol ve modüllerin hangisini ve kaç adet olarak almam gerek ?
    - harcayacağım uri aşağı yukarı ne kadar olucaktır ?
    - kutudan gelicek olan ortalama uri petin harcayacağı yakıtın masrafını karşılar mı ?

2. Geminiz sabit durduğunda petiniz sadece yanınızda çıkan kutuları görür ve toplar bu da çok az bir miktar yapar. Petinizin toplaması için geminizin hareket halinde olması ve ara sıra duracak şekilde gitmesi gerekir ki pet kutuları görsün ve görünce de siz yavaşladığınızda ya da yön değiştirdiğinizde alsın.

- Hareket
    - 6 adet 3. seviye radar
    - İsteğe bağlı kurtarma protokolü
    - İçi az dolu bir pet

Bunlar olduğunda harcadığı yakıttan daha fazla uridium kasacaktır. Katlayıcı ile 3000-4000 görülebilir. Önemli olanlar Radar ve hareketdir diğerleri teferruat.

((AlpCan)) bunu beğendi.
  3. Okyanus

Okyanus Guest

Selamlar uzay pilotu,

Petiniz siz kamufileyken tabi ki kutu toplar.

Petinizin kutu toplaması için oto yağma modülünü almanız gerekiyor.
    Petinizin sizden uzaklaşması için Radar protokollerini takmanız gerekiyor.

Protokollerin ve modüllerin seviyelerini ne kadar yüksekse o kadar çok iyi iş çıkartır.

Petinize kutu toplatıcaksanız katlayıcı almanızı öneririm.Ayrıca petinizin kutu toplamasından kar etmek istiyorsanız tamirini ücretsiz yapabilirsiniz.Bunun içinde premerium hesap olmanız gerek.Bunuda satın alabilirsiniz,faydası olacaktır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ağustos 2018
    ((AlpCan)) bunu beğendi.
  4. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

3. seviye oto yağmadan tek bir tane almam yeterlimidir ? ayrıyeten 10 adet 3. seviye radar protokolü aldığımı varsayarsak bu haritada aşağı yukarı kaç parsel uzaklaşabilir petim ? örneğin sol üstte bıraksam gemiyi kamodayken sağ en alta kadar gidebilirmi kutu toplamaya ?

5. Kutu görmeden bi metre öteye gitmez. Bu sayede pet ile saatte 100uri kasabilirsin harcadığın yakıtı saymıyorum.

6. toplar modülleri fullersen gemini haritanın ortasında saga sola küçük hatitadan gezgin tutarsan en yakın kutuyu gördügü an ona yakın digeri derken haritada birbirine yakın kutuları toplar yeterki gemin oldugu yerde durmasın düşmesin ama püf noktası geminin durucagı yer ise mutlaka bir kutu görebilmesi gerek gördümü gerisi gelir protokoller menzilinde oldugu yerleri görmesini saglar

7. Radar menzili çok geniş olsa da siz hareket etmezseniz pet gidip toplamaz. Yani ben durayım pet haritanın ortasına kadar gitsin toplasın sadece bir hayal.

8. Okyanus

Okyanus Guest

Selam,

Petin modüller kısmına zaten 1 tane aynı işlevde modül takabilirsin.

Protokllerden 5 ila 6 tane 3. seviye radar protokolü sizin işinizi görür.

İyi forumlar.

9. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

toplayacakmı toplamayacakmı anlamadım...

eğer olmayacaksa lf3 basıcam pete koruma modunda ekstra hasar çıkarsın diye modülü de kami 3 yaparım eğer aklımdaki plan olmayacaksa.

10. Okyanus

Okyanus Guest

1 adet 3. seviye oto yağma (toplama) protokolü al.
    4 adet 3. seviye radar al

Gemini haritada gezdir ve petinin toplayışını seyret.

Daha hızlı daha çok toplamasını istiyorsan katlayıcı paketi al ve x2 nin keyfini çıkart.

İyi forumlar.

((AlpCan)) bunu beğendi.
  11. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

hocam iyi güzele ben hep hikaye bunlar gözüyle bakıyorum adamlar spearhead+ pet kombosuyla saate 10k uri çektiklerini söylüyorlar kutudan, bu nasıl gerçek olabilir ? bir saatte 50 talon kesip aşağı yukarı 5-6k çıkarmak gerçekçi duruyor ama buna pek sıcak bakamadım, hazır kapı arızası varken bu işe mi yönelsem diye düşünüyordum acaba bu anlatılanlar ne kadar doğru ?

12. Okyanus

Okyanus Guest

Selam,

Saatlik ortalama 5.000 6.000 civarı toplayabilirsiniz.

Bu ortalamanın üstünde ve altında yapmak tamamen sizin bileğinize kalmış.

İyi forumlar...

((AlpCan)) bunu beğendi.
  13. Gemi ile siz toplar ve pete de toplatırsanız katlayıcı ile 10.000 hiç zor değil pvp haritasında.

((AlpCan)) bunu beğendi.
  14. öncelikle petini 16 seviye yapman gerekki protokol slotları açılsın..16 seviye oldumu 12 slot açılır.tabi slotları kullanabilmen için satın alman gerekecek..eğer 12 isinde açabilirsen hepsine kurtarılan mal protokolu 3 seviye al.radar protokolu almana gerek yok arkadaşım.çünkü petin görüş mesafesini değil gemiden uzaklaşma mesafesi için o radar protokolleri.pet kutuları göremedikten sonra gemiden uzaklaşmasının anlamı yokki...hiç boşuna slotları heba etme.12 adet kurtarılan mal protokolu ile yüzde 36 daha fazla uridyum toplarsın.yani yüz yerine 136 uridyum gelir sana..aergelerdende yardım alırsan bayağı bir uridyum toplarsın.ayrıca extra enerjilerdende bir değil iki gg gelir sana..

((AlpCan)) bunu beğendi.