pet için zaman geldi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba , ben eskiden pet alınca kami 1le kasılıodum çılgında taki beta açılıncaya kkadar kami 2 aldım
    pet 5 leveldi 30 uri ver kulan :D hamade 2, var oto yagma 2, kami 2 ,ticaret, 2 pet tamiri 1 ,2 radar 1 lvl , yakıt taasarufu 1,
    be pet gorev yaparken açık kaldı 7 level oldu 2m tp lazım 8 olcak modul alcam ve hiç geliştirmicem
    not : erken modul aldınız demeyin pet 1 yıl var gemi guçsuz almıştım ilk çar baya fayda gordum açıkçası .
    pete 2m tp vercek bir gorev kaç tp vermesi olması lazım
    palaya gonuluyum 1 alfa 1 beta 1 zeta yaptım 20 parça var gamaya ama erken gamaya
    2 zeta 40 -50 arası parça ne yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim birde irisler patladı ramazan pek aktif degilim ayın 15 ban bitcek chat sogudum ban bitince dewam etcem

2 sorum : gereksiz varmı darkorbit için kulancam diger yerler için

kusura bakma fm ama cevap yok guncel yazcam sizde yetişemiyosuunuz sizin çok işiniz var ama belki birkaç uye gorür cevap verir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Temmuz 2014
  2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

sorun ne anlamadım ??

3. pet 2m tp lazım kaç tp gorev yapım birde gereksiz eklenti varmı ?

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

yanlış hesaplamadıysam 40 mil tp gerek
    yok galiba

yılmaz749749 bunu beğendi.
  5. tşkrler konu yoruma acıktır

6. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

rica ederim :)

yılmaz749749 bunu beğendi.
  7. Merhaba ,

Pet'e 2 milyon TP gitmesi için tek seferde 40 milyon tp gerekiyor ve %5'i 2 milyon tp yapıyor.

Eklediğiniz resimde Java güncel değil onu da güncelleyin. :)

İyi forumlar.

8. Kardes senin level kac gemin ne bide gemi icindekilerden bahsedersen biraz daha yardimci olabiliriz saniyorum

9. gemi merak etme ageis 1 havoç iris yapıyorum iris patladı ui pete vercem credi iris

tşkler
    fm peki sizce yakıt taaruf ve menzil iyi olması içi kaç radar fln alım pet uzaga giitse farketmez etraffında pala var yani kaç slot açıyım fln yazsanız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Temmuz 2014
  10. Merhaba ,

Yakıt ile ilgili bir hesaplamam olmadı fakat radar protokolü olarak 3. seviye 8-10 tane radar protokolü epey işinize yarayacaktır.

Yinede diğer üyelerin yazılarını bekleyiniz.

İyi forumlar.

11. tmm tşkrler yoruma açıgım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.