PET ile ilgili biraz soru..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Goudelock tarafından 18 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Goudelock

Goudelock User

Arkadaşlar uzun süredir kutu topluyorum 40 bin uriye tamamlamış bulunmaktayım. Amacım pet almak. Ama pet'i kutu toplatma amacıyla kullanacağım.

sorularımın hepsine tek bir mesajda cevap verebilecek olan arkadaşlarım cevap yazsın lütfen birine cevap yazıp gidince karışıyor aklım.

1-) Petimle aynı haritada kutu toplayabilir miyim? Yani petim kutu toplarken ben de kendim kutu toplayacağım bu mümkün müdür?

2-) Bazı Petler görüyorum çok profesyonel şekilde kutu topluyorlar. Onlar gibi olmak için ne lazım? Yani ben şöyle bir hesap yaptım:

47.500e pet 7.125e toplama modülü ve 2.800e de radar protokolü alacağım. Benim petim de onlar gibi toplar mı level 1'de hiç dokunmadan? Daha kısa bir soru: Alır almaz kutu toplatabilir miyim ve sağlıklı bir toplatma olur mu bu?

Cevap hayırsa profesyonel kutu toplatmak için neye ihtiyacım olacak? Level mi atlatacağım?

3-) Modüllerin levelleri ne işe yarıyor? Yani kutu toplama modülünün seviyeleri var bildiğiniz gibi. 1 seviye modülle 3 seviye modülün farkı nedir?

Teşekkür ederim şimdiden.

2. 1- Evet

Diğer sorularına gelirsek..

Petini 8 level yapmadan hiç bir işine yaramaz. Çünkü toplama modülü 3 almazsan pet dizinin dibinde durur, neredeyse hiç uzaklaşmaz. Ayrıca radar protokolü de sanırım 1 almaktan yanasın. Hiç ama hiç bir değeri yok desem yeridir.

O prof petler gibi olmak istiyorsan toplama modülün 3 olmalı ve en az 3 tane 3 seviye radar protokolün olmalı. Ki bu en az, o gördüklerinde ortalama 6 tane bulunuyor

3. ha birde o protokolleri aldin hos ama slotlar kilitli olacak onlari acmakta hayli uri istiyor katlanarak artiyordu sanirim hepsini acrim merdeyse hatirlamiyorum tam

4. pet basa çok mas raflı oluyor ama oyunun en güzel şeyi oluyor

5. 1-Evet toplayabilirsin
    2-Profosyenel toplamak için Pete yatırım yapman ve sürekli kutuda olman lazım.Bunun için oto toplayıcı 3 almalısın(peti 8 level yapıp).Zatyen 8 level yapmadan modül veya protokol sakın alma uri kaybı olur.Ayrıca yanınaq da adamlar 6 kurtarma 6 radar takıyor.Sonra bu yatırımlar yaklaşık vip+indirim ile 500 K tutuyor.Şayet bunu 1 haftaada çıkarabilirsiniz kutu toplayarak.Sağlıklı bir şekilde anca böyle toplanır 1. seviye hiçbir şeyle düzgün toplamaz PET.
    3)Seviyeler petin gideceği kapasiteye menizili belirliyor.Radar protokolleri de bu menzilleri artırıyor.Yani tam hatırlamasam da 1 .seviye oto toplayıcunın menizli 500 iken 3. seviyenin 3000 oluyor ve aralarında çok fark oluyorç.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.