Pet ile ilgili ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆_БΞSƮЩΞSƮ_☆ tarafından 10 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar özet olarak
    Goli + Tasarımlar / Vega + Tasarımlar / Levo
    16lf3
    13 bo2
    9 elit hız
    1spectral laser 3
    3 iris
    5 flax
    --pet yok--

uri---> 17385

Şimdi montaj da petin 2 malzemesi var 15k uri ile alabiliyorum ama aynı zamanda vega veya citadel de istiyorum ne yapmamı önerirsiniz

Son düzenlenen: 10 Aralık 2016
  2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

P.E.T alabilirsiniz ancak PET patladığında V.İ.P değilseniz tamir ücreti verirsiniz. Detaylı bilgi için burayı inceleyiniz.

Citadel vuruş açısından düşük kalır ve yavaş bir gemidir, şahsen kasılmanız için önermem.

Aegis almanızı öneririm.

Eski haritada çoğunluk kasılıyorsanız Leonov kullanmanız daha da avantajlıdır.

İyi forumlar.

3. Yorum gelmeden peti aldım :) :) peti kasacağım artık credi birikir aynı zamanda pet 8 olunca kutu toplatmak istiyorum hangi protokolleri ve modülleri alsam daha yararlı olur ?

Son düzenlenen: 10 Aralık 2016
  4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Oto Yağma modülü ile avantaj kutularını toplayabilirsiniz.

Kurtarılan mal protolleri ile avantaj kutusu ve spaceball kutularının içeriğini arttırabilirsiniz.

Radar protokolleriyle de petinizin menzilini yükseltebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Aralık 2016
    JUPlTER ve Rehber bunu beğendi.
  5. prototip

prototip User

pete kurtarılan mal mı alsak argemi yapsak daha kazançlı oluruz ?

6. Xus

Xus User

Aslında buna senin karar vermen gerekiyor, kutu mu toplamak istiyorsun yoksa ileri seviyede pala toplayıp kapı açarak mı gelişmek istersin önce buna karar vermelisin.

Kutu ise oto yağma alıp, radar protokolü ile menzili genişletebilirsin. Tabi argede de kutu argesi yaparak kutuların içeriğini artırabilirsin.

Hammadde toplayacaksan hammadde toplayıcı alıp aynı sekılde radar protokolü ile menzılı genişletip daha uzakta toplamasını sağlayabilirsin.

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Arge yaparsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

Keyifli forumlar.

8. uzayl80

uzayl80 User

önce irislerini tamamla kardesim spedtra lazeride sat gitsin lf3 den devam et sonrada argeye gir ufakdan anahtar stokla anahtarlarıda x2 zeus yada ll4 günüde kulan derim ayrıda imzalarımı inceleye bilirsin sanada ikir olur gemi irisleri tamamlayana kadar leno yada wengeyle devm et oyuna bunların hızları goliden iyidir goli agır tank gibidir hızı cok yawasdır golinin haritada sna cevik ve hızlı bir gemi lazım

9. keskinniyo

keskinniyo User

Eğer vip yoksa peti 8 lvl den sonra artırmamanı öneririm. Çünkü gerek yok pet 15.seviyede patlarsa 300 civarı bi uridium ödüyorsun ama 8. lvlde 70-90 arası bişey ödüyorsun daha karlı bence.

10. petin seviye atlamaması nasıl sağlanıyor ?

11. EKİM

EKİM User

Merhaba,

P.E.T'inizin seviyesi tecrübe puanıyla artar.

Yani seviye artmasını istemiyorsanız P.E.T'inizi yaratık keserken ya da galaksi kapı bitimlerinde toplu ödül alırken kapalı tutmalısınız.

P.E.T tecrübe puanlarıyla ilgili detaylı bilgi için burayı inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

12. keskinniyo

keskinniyo User

Ekim modum cevaplamış ama bende yazayım istedim :) iyi tp veren görevlerin sonlarında yada kapı sonlarında peti açık tutmazsan kolay kolay lvl atlamaz.

EKİM bunu beğendi.
  13. teşekkürler

JUPlTER bunu beğendi.
  14. uzayl80

uzayl80 User

petin cabuk lvl atlaması için görev yapmak lazım ve petin aktif olması lazım pasif modda iken petin senin tecrübenden faydalanır arkadasım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Aralık 2016
  15. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.

Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.