pet ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AlayınaRest tarafından 31 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3 lwl petim var-modul yok
    uri 7500

pala hangi modulle toplatiliyo
    birde 2lwl kami alabilmek icin pet kac lwl olmali yardim

2. 2lv kami almak için petinin 3. seviyeden üstü olması lazım.

Pala Hammadde toplayıcısı ile toplanabiliyor :

3. Merhaba ,

Cevap veren üyemize teşekkürler.

Bence acele etmeyip pet'in seviyesini 8 yapın ve 3. seviyeleri almaya çalışın. :)

İyi forumlar.

4. pet demişken bende pet hakkında bilgi vermek istiyorum pette hata var su sekilde:
    vipliği olmayan ve indirim paketi olamayan bir oyuncu 15 seviye olan petini 350 uridium karsılığında tamir ediyor. fakat indirm paketi olan bir oyuncu ise yine aynı şekilde 350 uridium karsılığında tamir ediyor :% 25 gibi bir avantajdan faydalanamıyor. bunun hakkında bidüzenleme sart. ve oyuncuları bilgilendirmeden pet kamikaze soğutması yapıldı hafiften bunu fark ettim burdada bir olumsuz durum var. baska bir oyun hatasına gelince rütbe hesaplamalarında birçok npc sayılmıyor kestiğimiz halde rütbemize katkı yapmıyor. bazı kapılardaki npc ler mesela oyunclar birsürü hades kapısı yapıyor fakat rütbeye bi etkisi yok bosunamı kesiolar. baska kapıladaki npc ler ise rütbeye işliyor hadesin farkı ne de böle bişey söz konusu bu konu hakkında düzenleme sart. bi kaç tane daha oyu hatası vardı dda saat geç ol olduğunda aklıma gelmiyor modum :)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.