Pet ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *O*R*X*A*N tarafından 9 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

S.a arkadshlar benim pet 5 seviye dabe puani 3.000 simdi ben pvp haritasinda palladium toplamak istiyorum pet vasitasiyla nasil yapa bilirim? G-Al1 kac tane almam lazim.henuz yok.bilen arkadshlar yarimci olun ..shimdiden teshekkurler...

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

İlk önce petinize oto yağma modülünü almanız gerekiyor. Petiniz level 5 olduğuna göre oto yağma 2 yi alabilirsiniz. Ancak onun yerine petinizi 8 level yapıp oto yağma 3 almanızı öneririm. Çünkü 2 ve 3 level arasında büyük bir radar farklı var. Ondan sonra pete tamir modülü (kombo tamir değil dikkat) almanızı öneririm. Bu modül petinizin canını dolduracaktır. Bu aşamalardan sonra isterseniz radar protokolü alıp petin radarını geliştirebilir petin daha uzağa gitmesini sağlayabilirsiniz.

Keyifli forumlar

3. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

oto yigma 2-3 ne kardesh anlamadim?

yani otomatik yigma 2 tanemi anlaminda..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ağustos 2014
  4. Arkadaşım Pvp Haritasında Palladium Olmaz Avantaj Kutusu Olur Palladium İse 5.1 ve 5.3 de Bulunur Palladium Vs gibi hammadde toplamak istiyorsan Hammadde Toplama Modülünü ğer Kutu Ve Yaratıklardan düşen çöpleri toplatmak istiyorsan Oto Yağma Modülünü alabilirsin :)

5. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Oto yağma denilen şey otomatik toplayıcıdır. Petinize koyabileceğiniz modül. 2-3 derken ise seviyesini kastettim adedini değim. Seviyesi ne kadar yüksek olursa (max.3) o kadar menzili yüksek olur.

Keyifli forumlar

6. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

saolun..teshekkur ederim...

7. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Rica ederim. Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.