pet ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *O*R*X*A*N tarafından 17 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

S.a arkadshlar shimdi benim pet 6 lwl olmak uzre.protokuller yeri 2 tane bosh var shimdi ben 2 tane alip ikisnide lwl kac yapsam palladium toplaya bilirim?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence 8 level yapmadan hiç bir modül yada protokol almayınız çünki şimdi alacağınız modül ve protokoller 8 level olduğunuzda emin olun kullanmıcaksınız 8 levelde alınan seviye 3 modül ve protokoller daha çok işinize yarayacaktır ama kesinlikle alacağım derseniz 2 tane 2 level radar işinize az da olsa yarayabilir ama çok fazla bir şey beklemeyin.

3. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

vay şimdi ben oto yigma aldim nolucak shimdi?

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Keşke cevap aldığınızda alsaydınız şuan artık onu kullanacaksınız artık 8 level olmadan bir şey almayınız pet 8 level olduğunda size daha fazla yardımcı olacağız artık bir şey almayın.

5. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

saolun peki oto yigma 8 lvl de iyimi çalişicak.

shimdi kardesh tamam alnadim 8ci lvl de bu protokoller kendiliyindenmi seviye 3 oluyor,

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ağustos 2014
  6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Aldığınız modül yada protokol artık aldığınız level itibari ile kalacaktır siz 8 level olduğunda almak isterseniz bir kez daha level 3 alabilirsiniz her zaman yüksek levelde ki pet modül ve protokolleri daha yararlıdır.

7. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

teshekkur ederim

8. Merhaba ;

Konuya gerekli cevaplar verildiği üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.