pet ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☻ĢAĿĄŁŚΪ☻ЌĀŢĻÎΜCÌŜΪ☻ tarafından 17 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pete hammadde toplayıcı aldığımızda sonsuza dek kalıomuş peki kamıkaze içinde geçerlimi bu şey?

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

PET için aldığınız modüller ve protokoller envanterinize geçer ve bunları isteidğiniz zaman hangarınıza yükleyip kullanabilirsiniz.

İyi forumlar...

3. tmm da sadece bir kereliğiemi kullanacam kamıkazeyi yoksa birden fazla kullanabilecekmiyim?

4. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Eğer VİP isenin istediğiniz kadar kullanabilirsiniz fakat değilseniz her kamikazede tamir ücreti vermeniz gerekir.

İyi forumlar...

5. Admini ben bir kere 7.500 verdikten sonra kamı alacama yha o kamıyı birden fazla kullanabilirmiyim yksa sadece bir keremi olur. Mesala aldım diyelim kamıyı bir kere kullandım sonra tamir ettim diyelim peti daha sonra bidaha kamı almadan kullanabilecekmiyim adminim?

6. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

İlk mesajımda gayet açık bir şekilde anlattığımı düşünüyorum. Kamikaze modülüne sınırsız sahip oluyorsunuz. Yani kamikaze aldıktan ve hangarınıza yükledikten sonra kamikaze için sadece tamir ücreti verirsiniz. Yeniden kamikaze modülü almanıza gerek yok.

İyi forumlar...

7. Hmm Çok teşekkür Ederim Bence bu mesaj tam açıklayıcı oldu teşekkürler

8. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Konuya gerekli cevaplar verilidiğinden kilit.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.