PET ile Invoke kesmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -bulanober- tarafından 10 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bugün bir oyuncuyu invokeyi petine kestirirken gördüm fakat ema attım adam yok petine dalınca bi baktım portta ama peti invoke kesiyor videoya aldım supporta attım dedilerki normal bir sıkıntı yok o zaman oyun açıkları artık serbesmi oldu buna derhal bir açıklama istiyoruz eğer bunu yapanlar ceza almıyorsa bizde yapalım peti yollayalım kasılalım niye uraşıyoruzki
    sayın ARTEMİS açıklama istiyoruz lütfen

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Bu konuda destek birimi açık yok dediyse sizde aynı şekilde yapabilirsiniz.

İyi oyunlar.

3. uninstable

uninstable User

Bu aslında açık değil ama hiç akıl kârı iş değil full prolu pet olacak ki bilmem kaç dakikada kesecek o pet ve düşman saldırması da cabası.

4. ELYSIUM

ELYSIUM User

5. bu işi bilen birisi anlatabilir mi kurallara aykırı mı bir tane mindfire kesme görevim var herkes kesiyor fakat ben yaklaşamıyorum bile

6. ee benim gemi oil ilk çıktığı zaman oil açığından ban yemişti bu nası iş aaaaaa inanamıyorum oyunun geldiği hale bak e bizim ban nolacak bunun hesabını kim verecek ??????

7. uninstable

uninstable User

Bu bir hile değil yalnız, yaptığın hilenin ardına düşme bari.

ERDALBAGGAL ve Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  8. invoke birşey mi adamlar pet ile mindfire kesiyor bir günde senin kazandığını 10 dk kazanıyor

9. Pet ile mindfire kesme yok. Pete invoke kestirebilirsin.

10. xxkubixx

xxkubixx User

mindfire kestiremezsin pete 18m canı var.
    invoke kestiriyorlar genelde pet'e.
    yalnız onu kestirirken biri gelip fark ederse ve o malum olayı yaparsa -900000000 şeref olursun oyun hayatın biter :)

görev için yapacaksan invoke ta ilk vur ,zaten diğerleri hemen dalıyor ben böyle yapmıştım.
    mindfire da gruba falan girmen lazım.

11. BSYO

BSYO User

tekel klanlardan fırsat bulursan kestirirsin ayrıyetten behemothun 135 mil hp si var

12. peti full pro doldurun ve protokolleri vuruş olsun yanında durun boş rokete alın kamufle bi şekilde bir kere roketi ateşleyin pette koruma modunda vurur bu oyun açıgı degildir ha sizle birlikte kesmiş ha pet tek kesmiş oyun bunu bize sunuyor bende video açıyorum yan pencere oyun açık bu şekilde invoke kesiyorum yavaş yavaş rinusk vs biriktiriyorum x3 ile 70k vuruyor sizlerde bu şekilde kasılın