Pet ile kutu toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve feldmarschall tarafından 29 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba su anda full hiz vegam var ve saatte yaklasik 2 bin uri toplayabiliyorum. Pet ile birlikte kutu toplasam uri miktari cok fark eder mi ? 5 lvl altindaki pet toplama moduluyle cok yakit harcar mi ? Yani aldigima deger mi ? :)

2. Mr.User

Mr.User User

katlayıcı al. biriktir uri ni. zaman zaman Dükkana gelen indirimli ürünler 4TL lik %25 indirim paketinide al. ViP olmazsa olmaz elbetde. ARGE ni kutu toplamaya göre diz. 32 sanırsam o argeye yetiyor. PET elbet herşeyi 3 LWL alman gerek. Radar 8 adet 4 tanede kurtarıcı al.

Zamanla göreceksinki 4-* de 4 adet GG cıkmasıyla birlikde saatde 10-15 K Uri toplayacaksın. GG de 50-75 arası olur.

4 ayda gemini fulleyemezsen beni bul :)))

3. Hocam protokol almaya gerek yok diye dusunuyorum sonucta ben de haritayi gezicem bende kutu topliycam. Ayrica cok protokol alip yakit masrafini karsilayamayabilirim ?

4. Mr.User

Mr.User User

protokol ve argeyi dediğim gibi diz katlayıcı al 4-* haritasında kutudan 150 uri cıkacağına 540 uri cıkıyor.

uzun vadede masrafını kat ve akt cıkarıyor. Burda dedıgım gibi önemli olan uri ni biriktirim indirim paketini alıp indirimli gunlerde ekipmanalrı dizmen.

Bak sana bir tüyo daha verim.

%30 atrıca genel bir indirim daha var. onuda bulmaya calış. Bazı arkadaşlar bir aloya bile bulabiliyor ne hikmetse...

Arkadaşını söyle senın fullenıp fullenemıyeceğini söyleyeyim :))))

5. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Oyuncumuzunda bahsettiği gibi protokoll ve arge önemli onları hallettiğinizde şuan topladığınızdan fazlasını toplayabilirsiniz.

Fakat protokolleri 3 level almanız lazımki bu bahsedilen kadar toplayabilesiniz.

İyi forumlar

6. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

kardeş bu aralar hiç bişi alma ne protokoller çalışıyo nede kutulardan uri çıkıyo oyun iyice battı iyice düşün karar ver eğer prptokoller çalışırsa bence kurtarma protokolu al işe yarar :)

7. 5 lwl altı pet olunca toplama modülü 3 de girmez ona yani daha az radarla dolaşırsın ve radar protokolü de gerekir pet daha çok açılsın diye.. Sende toplayacaksın ama düşmanlarıda hesaba katıp öyle bi hesap yapın derim.

8. Merhaba,

Petinizi 8 seviye yapıp toplayıcı modül 3. seviye alıp daha iyi uridium kasabilirsiniz.Protokol almaya bana kalırsa ihtiyaç yok.Alacaksanız biraz radar protokolü alabilirsin petin daha uzaklardan kutu toplaması için.

İyi Forumlar

9. slm kardeşim bana ulaşabılırmısın acaba
    ben global amerika 1 de oynuyorum sana bı kac sorum olca zahmet olmassa yardımcı olurmusun bu benım fcem ********
    burdan ulaşa bılırsın ıyı gunler goruşuruz
    global amerika 1 bu benım nıck ÖLÜM_M£L£G! burdan da ulsbilirsiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 May 2016
  10. *Mrs

*Mrs User

ne demek almayın ozaman prtokolleri bilerek kapattınız ama çaktırmıyorsunuz :D sizi gidi sizi

11. Merhaba,

Oyuncunun fazla gelişmemiş olduğunu hesaba katarak böyle birşey dedim ki ayrıca kendim de kutu topladığım zaman sadece radar protokolü takıyorum kurtarma protokolü almak çok mantıklı gelmiyor.Protokollere vereceği uridium ile ztn daha iyi bir gemi yapabilir.

Tabii herkesin kendi fikridir.Sizce çok yararlı da olabilir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.