pet ile pala toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ••ΔTLΔS•• tarafından 9 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şimdı arkadaşlar bir şey sorucam ben hammade toplayıcı 3 ve 9 tane radar 3 aldım amacım gemıyı kamufleye alıp pete pala toplatmaktı başkaları bu taktikle(kamufleye alarak) iyi topladıklarını söylüyor saatte 1000 pala vb. o kadar radar aldım ama benımkı 5,10 tane toplayıp geri dönüyor bende neden böyle oluyor anlamadım başkalarınki nasıl topluyor anlamadım nerede bir eksiğim var yardımcı olur musunuz?

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Her iki konfigürasyonda pet'in modül slotuna hammadde toplayıcı protokol slotlarına radar protokollerini koyup koymadığınızı kontrol edin. Belki bir tarafta eksik kalmış olabilir. Ayrıca haritadaki toplayan kişi sayısına bağlı olarak değişir. Yani eğer çok kişi topluyorsa pet'in menzilinde palladium yoksa bulabildiklerini alır bulamayınca geri döner.

3. Modum inanın kontrol ettim her şey yerinde takılı, oyuncu sayısına gelirsek haritada sadece 3 kişiydik yani harita neredeyse boştu,ayrıca dikkat ettim forumda 9 tane radar 3 ile petin en uçtaki palaları bile topladığını söylüyorlardı bende buna güvenerek aldım ama bende uç noktayı bırakın benden fazla uzaklaşmııyor pet

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bilemiyorum fakat ya bir hata yapıyorsunuz ya da gözünüzden kaçan bir ayrıntı var. Eğer istiyorsanız gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır olarak durumu support'a bildirebilirsiniz.

5. Merhaba,

Palladium bol olan yere gidip petinizi açın ve gemiyle petten uzaklaşın.Diğer türlü petin yanında toplarsanız yanınıza çok uğrar.
    Palladiumların sık aralıklarla olduğu yerlere peti salacaksınız, gemiyi de başka yere sürüp petten bağımsız çalışacaksınız.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.