Pet İle Palladium Toplamak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ѕєнιтαѕкєя tarafından 12 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın arkadaşlar hem hızlı şekilde palladium kasmak için Hemde amele gibi kendim toplamaktan sıkıldığım için pet almaya karar verdim yani Ben korsan haritasında gemiyi bırakıyım pet her yeri dolaşsın benim yerime palladium toplasın istiyorum bunun için 50.000 uridyum verip pet aldıktan sonra petin içerisine hangi modül ve protokolleri almalıyım ??

2. Konu dışı olacak ama... Uzayx merhaba de'ye gelebilir misin?

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

P.E.T. aldıktan sonra onu görevler yardımı ile kolayca 8. seviyeye getirirsiniz.Hammadde toplama modülünün 3. seviyesini alırsınız.Ardından radar protokolü alarak petin gideceği mesafeyi rttırabilirsiniz.Fakat bunlar için fazlasıyla harcama yapmanız gerekir.

P.E.T. ile ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

4. 8radar 3.seviye ve 1 tane hammade topalyıcı 3 seviye alırsanız petinizz iyi toplayacaktır.Benim pet bulutun bi tarafında ben bi tarafındayım şuan mesela :D..9radar var bende

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Petinizi 8 seviyeye çıkarmalısınız.Alacağınız Ekipmanların 3 seviye olmasına dikkat edin.

Fakat size şunu söyliyeyim.Radarlarınız çok olsada,Modül 3 seviyede olsa Petin uzak alanlara gidip hammadde toplaması için sizinde gezinmeniz lazımdır.

Pet bir hammadde aldığında,eğer yakınında yani menzilinde başka hammadde göremez ise döner yanınıza gelir.

5-3 haritasında oyuncu sayısı fazla olmadığında hammadede az çıkmaktadır.Dolayısıyla siz bir yerde bekliyecek olursanız,Petinizde sizin yanınızda bekliyecektir.

Keyifli Forumlar.

LastShot12345 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.