% PET İNDİRİMİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ShowBeginS tarafından 22 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ShowBeginS

ShowBeginS User

Modum sorun şu ben indirimi görünce hemen bi modül alayım dedim aldım fakat aldıktan sonra baktımki %20 indirim sadece 1 lwl modüllerde varmış 3 lwl modullerde indirim yokmuş 2 tane modül aldım oyun sorunumudur yoksa sadece 1 lwl modüllerde mi indirim var ?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Şuan kontrol ettim yazmış olduğunuz gibi indirimler sadece level 1 olanlar için geçerlidir öğrenerek sorunmu dur değilmidir size yazacağım.

3. ShowBeginS

ShowBeginS User

Peki modum bu oyun hatasımıdır yoksa indirim 1 lwl için geçerlimi oluyordu ?

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Henüz cevap alamadım aldığımda konuya yazıcam.

5. ShowBeginS

ShowBeginS User

Modum bi sonuca vardınız mı ?

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Almak istediğinizde size kaç uridium olarak fiyat söylemektedir ve ne almak istiyorsunuz. Onu açıkca belirtirseniz size daha rahat yardımcı olacağım çünkü şuanda dükkanda herhangi bir sıkıntı gözlenmemektedir.

Keyifli Forumlar

7. ShowBeginS

ShowBeginS User

Sıkıntı olmazmı modum ya başka üyeliklerdende baktık yani anlayamadım ben bu nasıl bişey sorun şu %20 indirim gözüküyor fakak normal fiyata alım yapıyor misal vereyim kombo gemi tamir modülü normalde kaç uri bilmiyorum 44 bin uriye alınıyor indirim yazan yerdede 44 yazıyor üzeri çizili olan yerdede 44 yazıyor fakat 1 lwl modüllerde indirim var gözüküyor demek istediğim bu . Bu iş normalmi yoksa sorun mu ? Gayet açık anlattıgımı düşünüyorum modum :)

8. yazılışı yanlış anladığım kadarıyla çünkü kami 3 normalde 50 k uri bende şuan hiç bir paket yok ve 42.500 olarak gösteriyor.

9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İndirimli olarak yazmaktadır normalde 50bin uri olması lazım. Örneğin indirim gelmeden önce kamikaze modulunun 3 seviyesi 50 bin uri idi ama şimdi indirimden dolayı vip ve indirim paketi olmadan 42.500 uri. Galiba siz dükkanda ki resmin üzerinde uridium yazan kısmın üzeri çizgi ama fiyat olarakda üzeri çizgili olan kısımla aynı siz bundan dolayı tereddütte kaldınız. Görsel hatadan dolayı öyledir.
    Gereken cevapların verildiğini düşünerek konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.