PET kaçınma manevrası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Σ•F•S•A•N•Σ™•17 tarafından 6 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar, FMOD ve SMOD'larım. Bu pet için olan kaçınma manevraları var. Arkadaşda gördüm 2 lwl 1 tane varmış.. Pet deli gibi. Acaba bu protokol seviye ile ilgili mi yoksa kaçnma şansı ne kadarsa o kadar çok mu oynuyor???

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

kaç tane protokol takarsan o kadar deli gibi kaçar yani 12 tane 3 level kaçınma protokolinden taksan peti sen bile göremessin belki :D

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Alacaksanız bana kalırsa bir tane level 3 yeterli arkadaşımızın dediği gibi ne kadar çok takarsanız o kadar kendini kaybeder:)

4. Nefes FMOD'um 3 lwl protokol %3 veriyor fiyatı 45bin uri.
    Ama 2 lwl protokol %2 veriyor fiyatı 12.500 uri.

Mantıken 5bin uri daha fazla verip 4 adet kaçınma manevrası 2 protokolu alırım 50bin uri değerinde bu da eder %8 Neden 45bin uri verip %3 alayım ki ?

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

öyle bakarsan doğru ama bence en iyisi 3 level almak çünkü zaten en fazla 12 tane protokol yeri var 12 taneyede 3 level takmak daha mantıklı geliyor bana ama eğer başka protokol almam diyorsan dediğin gibi yap

6. Benim istediğim görüntü olsun zaten her türlü kesiyolar. Makset çok hızlı hareket etmesi. Senin dediğine göre %'si kaçsa o kadar çok hareket ederse 4 adet lwl 2 daha mantıklı geliyor. %30 indirimim mevcut sorun olmaz.

7. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

tam anlatamadım galiba diyorumki en fazla 12 tane protokol slotun var ben kalkıpta 4 tane 2 level protokolü takmam 1 tane 3 level takarım çünkü o 4 taneyi basşka protokol alırsam sıkıntı olabiliyor yani slot skıntısı çekmemek için en mantıklısı her zaman 3 level almak

8. Anladım fakat ben 12 adet donatmıcam ki 1 adet almayı düşünüyorum maksat hızlı hareket etmesi

9. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ozaman kıy uriye 3 level al yarın öbürgün pişman olmamak için

10. Hmm saol tşk ederim :)

Hmm saol tşk ederim :)

11. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

rica ederim :)

12. Nefes

Nefes User

Merhaba,

Ben şundan dolayı yazdım 1-2 tane seviye 3 alırsınız yeter derken şimdi palaya gittiniz ve toplaması için 5-6 tanede radarınız var siz şimdi 5 tane kaçınma aldınız diyelim ve açık olan protokol slotu 7 tane ozaman 5 kaçınmayı koyacak ve 2 slotada radar koyacaksınız o zaman az bir mesafe olacak o yüzden görsellik için bir tane yeter demek istedim ama eksik yazmıştım sanırım şimdi tam ifade edebildim.:)

13. Evet :D palaya giderken full radar yaparım. Bu kaçınma manevrasını kasılma için istemiştim görüntü olarak çok hoşuma gitti :D

14. foto atbılırmısınız bence pet yakıt hani tuketim azaltan takın yarıısı yarısıda radar pet butn harita olaşsa ne olcak sen yakında da çıkar :d 6 radar 6 tane yakıt tuketim azltan protokol derim palda en karlı kaçınamada koyabilirsin 1 yakıt 1 radar çıkar 2 kaçma menevra koy

15. Merhaba ,

Konuyu bir süre daha açık bırakıyorum fakat uygun olan bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

16. DELI•VAR

DELI•VAR User

3 level çok pahalı bana göre 45 bin uri 2 level alsam yinede deli gibi hızlı döner mi ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.