pet kaçınma protokolü sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZamanınEfendisi[TR] tarafından 21 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. eskiden pete kaçınma protoklü 3 ten 1 tane takıyodum acayip şekil yapıyodu pet.şimdi 3 tane talktım yine normal hareket ediyo koruma modunda.esiden yerinde duramıtyordu.düzeltilmesini istiyorum.acil lütfen.

2. Merhaba ,

Eskiden dediğiniz 2D olarak oynarken miydi ? Şu anda 3D mi oynuyorsunuz ? Yani görsel olarak size o şekilde gözüküyor olabilir.

İyi forumlar.

3. yok halen 2d oynuyorum.protokolü taktığım zaman yerinde duramıyordu.npc nin etrafında çok hareketliydi.şimdi değişmiş sanırım.çok hoş bir durum oluyodu.görsellik bakımından.belki eski haline çevirirler diye açtım konuyu.bilyorum çok ta önemli bir durum değil ama böyle ufak tefek görsel görüntüler dahi oyundan sıkıldığın zaman oyununun sıkıcılığını alabiliyo.zevk verebiliyo.mesela pet ilk çıktığında kamikaze attığında pet döne döne çok hşoş hareketler yaparak düşmanın üzerinde patlıyordu.o kalktı.şimdi buda kalkmış sanırım.urime kıydım belki hızlanır diye indirmdeyken 2 tane daha 3. seviye kaçınma. protokol aldım.ama yine aynı.

4. Merhaba ,

Önceden dediğim gibi bazı şeyler size farklı gözüküp diğer oyunculara farklı gözükebiliyor. Bir başkasının ekranında nasıl gözüküyormuş bunu bir kontrol ettirin.

İyi forumlar.