PET kalkanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ghnengn tarafından 10 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ghnengn

ghnengn User

Arkadaslar azönce uba da rakibin petinde kalkan gördüm aynı bizdeki gibi nasıl oluyor aynı kalkan enerjisini tamamlayanlar gibi ?

2. Sanırım kombo koruma modülü sayesinde oluyor.

3. ghnengn

ghnengn User

aynen denedim oldu sağolun :)

4. Merhabalar;

Kaçınma Manevrası Protokolü ;
    Kaçınma Manevrası Protokolü P.E.T. ' inizin hareket kabiliyetini arttırarak , P.E.T. ' inizin hareketlerinin tahmin edilmesini zorlaştırır ve bu sayede rakiplerinizin isabet almaları zorlaşır.

Kaçınma Manevrası , sadece P.E.T. ' inizin hareket kabiliyetini geliştirerek , düşmanın isabet alma ihtimalini düşürür , Geminize herhangi bir etkisi yoktur.

Düşmanın P.E.T. ' inizi İsabet alma ihtimalinin azalması , yerleştirdiğiniz Kaçınma Manevrası Protokolü sayısına ve Kaçınma Manevrası Protokollerinin seviyesinin sağladığı etkiye bağlı olarak artar.

Kaçınma Manevrası , Düşmanlarınızın P.E.T. ' inizi işaretlemesini zorlaştırır ve vurulma ihtimalini düşürür.
    Ne kadar çok Kaçınma Manevrası Protokolü yerleştirirseniz , P.E.T. ' inizin hareket hızı , kabiliyeti o kadar artacak ve vurulma ihtimali azalacaktır.

buda pette koruma yapıyor.:)

İyi forumlar.

5. ghnengn

ghnengn User

teşekkürler modum :) bilmediğim şeyler de varmış :)

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Lütfen imzanızda ki resmi kaldırıp 500*200 boyutlarını geçmeyecek şekilde düzenler misiniz. Aksi taktirde forumdan atılma cezası alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.