pet kamikaze 3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SERKAN_371 tarafından 1 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SERKAN_371

SERKAN_371 User

arkadaşlar ben pet almayı düşünüyorum fakat kamikaze 3 ün fiyatını bilmiyorum kaç uridium söylermisiniz ve diğer 3 lvl modüllerin fiyatınıda biliyorsanız onuda söylermisini lütfen

2. Kamikaze 50.000 uri.

Modüllerin fiyatları hakkında geniş bilgi bulunan bir konu var ama link yasak olduğu için konuyu belirtemiyecem.

Açıklamalar/Sözlük bölümüne bakarsan petle ilgili konu var.

3. SERKAN_371

SERKAN_371 User

50 binmi oha 2 pet parası önceden 17.500 uriymiş arkadaşa sordum ama o önceden almış fiyatlarımı değişti

4. Fiyatı değişmedi ya da ben bilmiyorum. Arkadaşınızın söylemiş olduğu 17.500 urilik 2 lvl kami için geçerli daha dikkatli düşünüp cevap vermesi gerekiyor.

5. SERKAN_371

SERKAN_371 User

hadi be şimdi pet için uri biriktiroydum ama pet daha sonra alcam çok pahalı yaw bide toplama modülü flan çok pahalıymış pet bence benim içi şuan alsam zarar olur

6. pet+ kami3 100.000 uri eder geminiz iyi değilse sadece peti alıp görevleri yaparak geliştirmenizi tavsiye ederim.

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır konu açarken lütfen daha dikkatli olalım.

Pet hakkında daha fazla bilgi için bu konuyu P.E.T S.S.S inceleye bilirsiniz

İyi forumlar

8. SERKAN_371

SERKAN_371 User

baktım sss ye pet düşündüğümden pahalıymış şimdilik rafa kaldırdım

9. Modum verdiğiniz konu eski galiba bazı resimleri görünmüyor yeni konu daha detaylı.

10. SERKAN_371

SERKAN_371 User

konu açılmışken sorayım uber yaratık kestim 2 tane logdisk çıktı yeni bi uygulamamı?

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Önceden de çıkmaktaydı yeni gelmiş bir uygulama değildir.Şansınıza bağlı olarak gelir.

Hemen bakıyorum.Uyardığınız için sağolun.

İyi forumlar

12. Eskidende vardı şansına veriyor ama çok düşük şansı kolay kolay vermez.

Modum Açıklamalar/Sözlük bölümünün ilk sayfasında yeni konu bulunmakta.

13. SERKAN_371

SERKAN_371 User

bana geldi iki kere :D

14. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Takım arkadaşım verdiği Linki düzeltmiştir ayrıca konuyu açan arkadaşta konuyu incelemiştir.

Yenilenen P.E.T. Konusuna ; P.E.T. Kullanım Kılavuzu ulaşabilirsiniz.

Uber NPC ' lerden şansınıza bağlı olarak , Günlük Dosyası ve Destek Çıkma olasılığı vardır.

Bazen Günlük Dosyası , Bazen 1 - 2 yada 10 Saat süreli Destek çıkabilir.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.