Pet Kamikaze modun da sıkıntı mı var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 4 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Merhabalar, Gama kapasında kamikaze defalarca denedim fakat kamikaze yapacağı yerde sürekli yaratığa ateş ediyor.
    Petin canı 2500 bir kez ateş etsem patlıcak :))
    kapıda yaratığı köşeye gönderdim duran haldeki yaratığı karşıma alıp kamikazeyi seçtim
    Sonuç lazerle ateş etti kamikaze yapmadı.

Düzeltmek için denediğim yöntemler
    kamikaze yi çıkarıp tekrar taktım.
    Oyundan çıkıp tekrar girdim
    Peti kapatıp pasif modda açtım ve kamikazeyi tekrar denedim

toplam 13 denemem de bir iki kez kamikaze atabildim. oda epey bir süre ateş etti sonra gitti patladı :))))))))

Konu hakkında fikrinizi veya nasıl düzeltebileceğim ile ilgili bilginizi paylaşırsanız sevinirim.
    Genel bir sorun mu var yoksa bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum.
    Saygılarımla

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Petin kamikaze atmamasının sebepleri

Petin canı dolduğunda.

Size hasar almadığınız zamanlarda.

Uçuş düzeniniz yengeç konumunda iken.Burada kalkan bitip Darbe puanınız hasar almaya başladığında kamikaze işliyecektir.

Pet kullanma kılavuzundan size aktarabileceğim bilgi de aşağıdadır.

Kamikaze Modülü

Kamikaze modülü sayesinde P.E.T. düşmana son bir kez büyük bir darbe verir. Eğer sen veya P.E.T. belli bir oranda hasar görürse, P.E.T. kendisini düşmanın üzerine atar ve patlar. Bu patlama, modülün seviyesine göre düşmana azami hasar verebilir. Modülün seviye artışı, patlamanın gücünü ve etki menzilini arttırır.

1 seviye Kamikaze Modülü 25.000 Darbe Puanı hasar verir 120 sn Soğuma Süresi
    2 seviye Kamikaze Modülü 45.000 Darbe Puanı hasar verir 60 sn Soğuma Süresi
    3 seviye Kamikaze Modülü 75.000 Darbe Puanı hasar verir 30 sn Soğuma süresi

İyi forumlar.

3. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Moduma ek olarak yengeç uçuş düzenindeyken kamikaze atamazsınız.

Keyifli Forumlar

4. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Bilgi için teşekkürler umarım düzeltebilirim. Droit düzeni kullanmıyorum, sanırım hasar almamam olabilir.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu çözüldüğü için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.