Pet Kamikaze Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ****KORDİ**** tarafından 7 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yaratıklar bana sıktıgında pet ile kamikaze mödülünü açıyorum ama sadece koruma saldırısı gibi ateş ediyor pet kendini imha etmiyor kamikazeyi atmıyor yani sorununu ne olabilir acaba yardım edermisiniz lütfen

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 May 2020
  2. Pikana

Pikana User

petini kes

3. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

canı azalmamıştır,petine roket at canını azalt

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bazen P.E.T aldığınız hasarı algılamıyor olabilir, öyle durumlarda imha etmenizi tavsiye ederim. Yengeç düzeninde olunca da P.E.T Kamikaze atmadığını hatırlatmak isterim.

İyi Forumlar.

5. Canının çok az olması lazım, roketleyerek canını azalt.

Bunu ilk defa duydum. Niye yengeçte çalışmıyor ki?

6. Aliens

Aliens User

PET'in patlayabilmesi için HP hasarı almanız şart. Yengeç'te bir oyuncu ile savaşmıyorsanız veya karşıdaki Güve ve Çift Ok uçuş düzeninde vurmazsa kalkan bitmeden HP hasarı alamayacağınız için PET'iniz de patlamaz.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  7. BlueSparkk

BlueSparkk User

Ben bu sorunu ABG kapılarında cok yaşıyorum. mesela kristalinler geldi, hepsini ortaya topladım, kamikazeyi açtım, pet paneli gri bi hal alıyor ama petin patlaması 10-15 saniye sürüyor o patlayana kadar ben yaratıkların yarısını kendim kesmiş oluyorum zaten. Gammada hiç atmıyorum peti, patlayana kadar yaratıklar bizi kesmiş oluyor.

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Vermiş olduğu cevaptan dolayı @Aliens teşekkür ederim. DP hasarı almamanız durumunda P.E.T kamikaze moduna geçmeyecektir.

Yaşanan sorun hakkında gerekli raporlama yapılacaktır.

İyi Forumlar.

plaka61 bunu beğendi.
  9. Aklıma takıldı kalkanlar zaten hasarın belli bir kısmını absorbe etmiyor mu dolayısıyla dp (hp ile aynı şey sanırım)'ye az da olsa hasar gelmesi gerekiyor yanlış mıyım? PET'in de kamikaze modülün çalışması gerekiyor

10. sscglory

sscglory User

reis yengeç ucuş düzeninde dp hiç hasar almıyor ya o yüzden patlamıyor ( yengeç özelligi o o yüzden )

11. "Yengeçte bir oyuncu ile savaşıyorsanız ve" olacak o zaman cümle anladım tamamdır

Son düzenlenen: 22 Ağustos 2020
  12. Aliens

Aliens User

Hayır, cümlede bir hata yok. Yengeç ile savaşırsanız karşı taraf Çift Ok veya Güve ile vurmadıkça kalkanınız bitip DP hasarı alana kadar P.E.T. Kamikaze saldırısına geçmeyecektir.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  13. Ama cümlenizde yengeçte yani yengeç ile savaşmıyorsanız yazıyor :D hallah hallah ben mi yanlış anlıyorum her şeyi :D