PET KAMİKAZE

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -DEAD*STAR- tarafından 10 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben petime kamikaze alıcam ama bir sorum var kamikazenin açıklamasında pet in yada geminin dp si azalırsa patlar yazıyo ben dp azalmadan kamikazeyi patlatabilirmiyim

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Geminiz yada petiniz hasar almaz ise pet kamikaze modülü işlem görmez mesela kasılırken her hangi bir npc ye siz sıkarken kamikaze atmaya kalktınız npc eğer size ateş etmiyorsa yani darbe almıyorsanız ve kamikaze modülü açık ise kamikaze aktif olmaz kesinlikle darbe almalısınız ki kamikaze patlayabilsin.

3. peki npc bana sıkıyorsa ama canımın %90 ı duruyorsa kamikazeyi patlatabilirmiyim

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tabiki siz kamikazeyi sanırım yanlış anlamışsınız dp hasarınızın bitmesi gerekmiyor sadece bir darbe almanız yeterli kamikazeyi aktif hale getirin ve bir kez darbe alın bu yeter.

5. teşekkürler

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben teşekkür ederim kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.