Pet Kamikazi-Galaksi kapıları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KaraSowalye05 tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Pet kamikazi modülü ile ilgili kafama takılan bir şey var, x-7, x-6 gibi bir haritada canı tam olan bir kristallin in tam üzerine kamikazi atıldığında yaratık patlıyor, ama gk alpha haritasındaki kristallinlere kamikazi atıldığında daha az canları gidiyor ve hiçbiri kaçmıyor bile.

Bu durumun sebebi ne olabilir, bir oyun hatası mı söz konusu?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Pet kamikaze attığınızda kristallinlerin bazıları patlar bazıları kaçabilir,hata olduğunu sanmıyorum...

İyi Forumlar.

3. Merhaba,

Aynı durumda 3-7 haritasında ve alpha haritasında canı tam olan 1 kristallinin tam üzerine pet kamikaze3 modülünü kullanıyorum, 3-7 haritasında olan direkt ölüyor, alpha haritasındakinin canının çoğu gidiyor ama ölmüyor,
    Konu ile ilgili videoda ekleyebilirim.

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar.

Normal haritada bir kristallona kamikaze atıyorsunuz,oysa kapıda kalabalık bir kristallin grubuna kamikaze attığınızdan tabii ki normal olaraktan bazılarının patlaması ve diğerlerinin canları az olarak köşelere kaçması doğaldır.Videonunuz varsa ekleyebilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Merhaba,

Video eklenmiştir.

Kristallin üzerinde gösterdim.

Pet kamikazinin azami vuruş gücü 75k dır, bence galaksi kapılarında kamikazinin işleyişi doğrudur diğer haritalarda bir sorun vardır. 1. videoya bakarsanız 2 adet canı tam kristallin var. Kamikazinin tam üstüne geldiği kristallin hemen ölüyor diğeri ise kafasının üzerinde 59k yazmasına rağmen tüm kalkanı bitmiş yaklaşık 10k ya da daha az canı kalmış halde kaçıyor.

6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Konu incelenmek üzere merkeze bildirilecektir.Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.