Destek Pet kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [New]RACON tarafından 5 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [New]RACON

[New]RACON User

Bugun x3de pet aldım 70k uridium duruyor 8lv yapıp oto toplayıcı 3 radar almayı düşünüyorum fakt daha 2 lv zor yaptım kapı yaparak kolay lv atlandığını biliyorum.
    alpha 15
    beta 15
    game 25 de şuan
    GEMİ
    leanov 12lv
    1 iris 6 flax
    14 lf3 var gemide
    7bo2 kalkan
    11 7900 hız nasıl kolay gg toplarım ve ortalama kaç gg de bu kapılardan 1rini açabilirim

2. Ben görev yaparak level atlattırdım.Çok kolay bir şekilde 8 level oldu.

3. Merhaba ,

Bu ekipmanlar ve Leonov ile kapı yapmanız zor. Ek hangar varsa Goliath alıp kapıları onunla yapabilirsiniz. Yüksek TP veren görev yada kapılar hızlı seviye atlamasına yardımcı olur. Fakat unutmamanız gereken Yüksek TP gelmeden önce PET açık olmalıdır. Kazandığınız her TP'nin %5'i pet'e gider.

Ne kadar yüksek TP kazanırsanız o kadar iyi olacaktır.

Mesela diyelim ki 15.000.000 TP gelecek PET açık olması gerekiyor. TP geldiği zaman pet'e 750.000 TP gider. 10.000.000 gelirse pet'e 500.000 TP gider.

İyi forumlar.

4. [New]RACON

[New]RACON User

şuan goliath var ancak ek hangar yok goliatha geçmeliyim sizce ek olarak görevlerde zorlaştı 12 lv görevleri lordakium sibelonit vs istiyor :(

5. Bence pet biraz beklesin.Siz lf-3leri , bo-2leri ve irisleri çoğaltmaya bakın.Leveliniz arttıkta görevlerden gelen tp'de artıcak pet daha kolay level alır.Ondan sonrada ya ek hangar alırsınız ya da leo yerine goliath koyarsınız.

6. [New]RACON

[New]RACON User

son olarak radar protokolü 3 kaç uridium istiyor ona göre lf3 alıcam

7. 25.000 Uridium

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımızın dediği gibi 25000 uridiumdur.

Buradan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

9. Efe

Efe User

Bence diğer arkadaşlarımın dediği gibi peti 8 level yapana kadar modül protokol alma.Sadece 2 level ticaret modülü almanı öneririm.Cubi çöpü toplayıp satarak çok rahat c kasabilirsin.Bence lenoyu bırakmalısın.Goliye bir an önce geçip lf3 leri fullemelisin.Petin yavaş yavaş görev yaparken level atlayacaktır.Acele etme.:)

10. [New]RACON

[New]RACON User

şuan 4 lv oldu pet goliatha geçtim 1-8de görev yapıyorum %50 tp var 13 lv görevlerinde 3m exp geliyor credi kasmak için söylediğin yöntemi deneyebilrim ama benim amacım gg ve uridium kasmak oto toplama 3 ve radar 3 alıcam bunlar çok etki edermi pvpde kutu toplarken faydası olurmu

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Tabikide 3. seviyeleri etki eder.Ama radar sayısını arttırırsanız toplarken daha iyi olabilir.Mesela benim 8 adet 3. seviye radarım haritanın yarısından biraz fazlasını dolaşabiliyor.

İyi forumlar

12. Efe

Efe User

Cubi keserken uridyum kazanacaksınız zaten.Petin 8 seviye olduğunda kamikaze de atabilirsiniz.Bence kapı yapmak için biraz erken.Alfa dışındaki kapılarda zorlanacağınızı düşünüyorum.Bence ondan önce lf3 ve bo2 sayılarınızı arttırmalısınız.Genede nihai karar sizin.

13. [New]RACON

[New]RACON User

önceliğim lf3 ve bo2 ancak pete hangi modülü alacağıma karar veremedim oto toplama 3 ve radar 3 alırsam haritanın ne kadarını gezer ne kadar yararlı olur bilemiyorum yanımdan ayrılırmıki 1 tane radar 3 ile :)

14. Efe

Efe User

Öncelikle petinizi 8 seviye yapmanızı öneririm.Gerisini ihtiyaçlarınıza göre şekillendirebilirsiniz.

15. [New]RACON

[New]RACON User

teşekkürler konu kitlenebilir.

16. modum yani %5 lik bir miktar tp aktarılıyor değil mi sabit bilgi mi?

17. Merhaba ,

PET açık olduğu sürece kazandığınız her TP'nin %5'i pet'inize gider kalanlar normal olarak TP kısmına işler. Mesela görev yada kapı yaptınız 20 milyon TP gelecek PET açık ise 1 milyon PET'e gider yani %5'i gerisi 19 milyon ise normal TP kısmına eklenir.

Rica ederim görevimiz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.