pet kesimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●●●βŁΛCКĐΣVIŁ●●●37™ tarafından 24 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. pet kesiminde 5-3 de millet sıkıyo petime ben sıkamıyom roket atabiliyom sadece

2. Merhaba ,

Kendi pet'inize kendiniz lazer atışı yapamıyorsunuz fakat tekli roketlerden atabiliyorsunuz. Başkasının pet'ine karşı böyle bir durum yok.

İyi forumlar.

3. kendi petime değil başkasının petinden bahsediyorum

4. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Başka oyuncuları petlerine atış serbest. Kendi şirketinize ait pet keser iseniz - şeref düşman şirketlere ait pet keser iseniz tp ve şeref kazanırsınız. Ama oyun etiğinde pet kesimi yanlış bir hareket olarak algılanır. Keyifli forumlar.

5. adeniza

adeniza User

Kıyamet modum arkadaşın bahsettiği hatayla ben de sürekli karşılaşıyorum. Düşman petine lazerim işlemiyor, sadece roket atabiliyorum.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Bende karşılaşıyoru mbu durumla ve sebebini anlayamadım belkide bir düzenlemedir bilemiyorum.İyi forumlar.

7. Sebebi şu ki Düşman peti eyer çok uzaktaysa sıkamamanız normal.Düşman petiyle aranızda fazla mesafe yoksa sıka bilirsiniz.

8. KARANLIK

KARANLIK User

Bunla alakalı bir durum değil yanında olsam dahi sıkamıyorum bende sorunu gerekli yerlere ileteceğim konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.