pet kesimleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «««ÇЄŦЄ—βĄ§I44»»» tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bu oyunu düzğün oynamaya çalışıyorum ama kendi şirketimde bile zevk için petimi veya petlerimizi kesenler var.bunların ismi görülmüyor.bunu okuyan yetkili arkadaş varsa gerekirse her ögrenme 100 uri olsun ama kim petimizi kesiyor bilelim ve ona göre davranalım.

2. Merhaba ,

Yapılan son değişiklik ile aynı şirket oyuncularının pet'ini kesmek aynı şirketteki bir oyuncuyu yok etmiş gibi katlanır şekilde - şeref puanı almalarına neden olacaktır. Bu nedenle ilk başta farkında olmayanlar bu tür şeyleri yapıyordur. Bilenler ise kayıpları büyük olacağından kolay kolay yapmaz.

Maalesef oyunda belli alanalarda koruma var bunun dışında aynı şirketteki oyuncular da saldırabiliyor.

İyi forumlar.

3. bu oyunu böyle kötü açıkları için 2 sene oynamadım.albaylıktan yüzbaşılıga düştüm yine hevesim kaçıyor. şerefini düşünenler şerefsizlik yapıp kendi şirketinin petini kesmez ama ya şerefsizse bırakında onun hakkınıda biz verelim

4. Merhaba ,

Bu tür şeyler daha çok Türkiye sunucularında yaşanıyor maalesef. Kısacası oyun oynama mantığı yada algılama biçiminden kaynaklanıyor. Forumda bizlerin yapabileceği bir şey yok fakat Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde bu tarz konular mevcut diye hatırlıyorum. Desteklerinizi oradaki konulardan devam ettirebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.