pet kesince gelen eksi şeref

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kıta40 tarafından 20 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kıta40

Kıta40 User

sayın adminler oyun haritasında düşmanı tıklayacağız diye dost petine tıklayıp tek bi kere sıkıyoruz darbesi olmayan pet patlıyo hemen. bu pet kesimi sürekli artan bir eksi şeref yerine düzenli olarak her kesime -50.000 şeref verse daha iyi olur. yanlışlıkla sıktım 800.000 şeref gitti eksiye düştüm. lütfen bu olayı düzeltin tam düzeltmiştim dün düşen şerefi bugun bir daha pet kesince düştü eksiye yine. lütfen değiştirin bu kuralı her kesime 50.000 fln eksi şeref yiyelin en azından

2. Merhaba ,

Bir taraftan kötü gibi gözükebilir fakat bu tür sistemler olmasa oyunda ortalık daha çok karışır diye düşünüyorum. Oyuncuların çoğu - şeref yememek için bir çok şeyi yapmıyor. Eğer standart ve düşük bir düzeneleme gelirse kısa zamanda telafi edebilecekler oyunda bir çok şeyi yapabilir hale gelecektir. Şu an için pek olumlu bakamıyorum.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. ben -10 m aldım yyanlşlıkla iç savaşta sıkmışım baya - var

4. Kıta40

Kıta40 User

işte yanlışlıkla sıkıyoruz o tek atışı geri almak çok geç oluyor. şerefimiz gidiyor. pet kesimi -50.000 olsun sabit olarak. kimse kolay kolay kesmez cm. -50.000 şeref az değil. dün şerefi toparlamıştım az önce yine cubi diye birinin petine sıktım -700.000 eksi şeref geldi

5. Merhaba ,

Eskiden kamikaze atınca aynı şirket olsa da pet'ler hasar alıp patlıyordu. Sonra günceleme yapıldı kamikaze eğer klan savaşı yoksa etki etmiyor.

Bu mantıkla normal şartlarda klan savaşı yoksa pet'e saldırı yapılamazsa daha iyi bir çözüm olabilir diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.