PET KOMBO GEMİ TAMİRİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -DEAD*STAR- tarafından 18 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar petime kombo gemi tamiri modülü alıcağım.Ama kafama birşey takıldı.Açıklamasında koruma şansı 65% diyor bu ne demek oluyor ayrıca bu modül gemimi hasar alırken tamir edebilirmi çünkü aylık güncelleme sayfasında · P.E.T Combo Modülleri :yeni Combo Modüllerle PET iniz savaşta daha uzun süre kalabilir ve savaş esnasında sizi tamir edebilir. Bu doğrumu

2. Merhaba ,

Aşağıdaki yazıları okursanız yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

3. .RiMuRuRu.

.RiMuRuRu. User

sen "kombo koruma modu" demişsin, mod ise "kombo gemi tamiri" demiş. :)
    KOMBO GEMİ TAMİRİnden bahsedeyim, savaş esnasında tamir etmez. yani düşmanın sana vururken tamir etmez, savaşta kaçış esnasında, "darbe almıyorken", hızlı bir şekilde tamir olmanı sağlar. Örneğin, patladıktan sonra aynı yerde doğunca, hemen hızlıca tamir sağlaması açısından epey önemlidir ki elitlerin hepsinde vardır bu modül.
    KOMBO KORUMA MODU ise -yanılmıyorsam-, gemine gelecek hasarın bir kısmını pet kendine çekiyor diye biliyorum. ancak sadece NPClerde mi yoksa düşman gemilerinde de geçerli mi net bilmiyorum. sanırım her ikisi için de geçerli.

NOT: Vip isen, savaşı seviyorsan, KOMBO GEMİ TAMİRİNİ mutlaka al, elbette 3. seviye olsun.

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Siz savaştayken veya kaçarken petinizi kesmek isteyenler bir nvi kesemıyor yanı oan tamır etsnız darbe alsanız sorun olmaz ama darbe alırken tamır etmez petinizin imha olasılığı düşüyor

Keyoflı forumlar

5. Gabilan

Gabilan User

Şimdi arkadaşlar benim kafama takılan olay şudur , pet koruma modunda pet'imin 100.000 can faraza 80.000 de kalkanı var rakibim bana saldırdığında benim almam gereken hasarı (65-85) kendi üzerine alıp beni tanklıyormu bu 1. seçenek 2. seçenekse birisi pet'e tıklayıp doğrudan ona saldırdığında rakibin ıskalamasınımı sağlıyor yok eğer bir 3. seçenekse bana net bir şekilde açıklarmısınız iyi forumlar iyi çalışmalar.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kullanımdayken hasar almamaktadır petiniz.Kombo koruma pet ile alakalıdır.

İyi forumlar

7. Cloud

Cloud User

Savaşırken doldurmaz ama savaşmayı bıraktıktan 5-10 saniye sonra doldurur.

8. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Mod arkadaşlarım gerekli cevapları vermişler fakat konu karışmış durumda olduğundan bu mesajı yazıyorum. Konuyla ilgili S.S.S kısmına buradan ulaşabilirsiniz.

Konuda karışıklık olmasın diye kilitliyorum, aklınıza takılan bir yer olduğunda yeni konu açarak destek bekleyebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

KOMBO TAMİR MODÜLÜ

Uzay gemini uçuş sırasında tamir eder. Her tamirat için fazladan yakıt tüketir.
    P.E.T.'ini saldırılardan korur.

Seviye 1 için ; 200 P.E.T. Yakıt
    Seviye 2 için ; 400 P.E.T. Yakıt
    Seviye 3 için ; 750 P.E.T. Yakıt

Tüm Seviyelerin Soğuma süresi 15 Saniyedir.

KOMBO KORUMA MODU MODÜLÜ

Bilinen koruma modunu yeni İnsta kalkanıyla birleştirir. Etkinleştirildiğinde, % 35 daha fazla yakıt tüketir.

P.E.T. için ekstra koruma kalkanıyla koruma modu.

NOT: Bu modül kullanıldığında geminizi değil petinizi korumaktadır .

DİKKAT !!! Yakıt Tüketimi tüm için kullanım %35'dir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.