Pet Konfigürasyonları ve Menzil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ßirHiLaL_Ugruna tarafından 4 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar arkadaşlar.Konu belli.Pet konfigürasyonları gemiden bağımsız olmalı.Neden gemide konfigürasyon değiştirince Pettede değişsin ki ? Gemi imha olunca Pet imha olmuyor madem bir noktaya kadar bağımsız konfigürasyonlarıda bağımsız olsun.Ayrıca o pet yakıtının fiyat nedir yahu ? Euro kuruna göre mi hazırlıyorsunuz bu fiyatları.Dizeli gelsin madem bunun,bir protokole 25bin euro almayı biliyorlar.Ve bu protokolleri dizmeden Pet şu köşeden şu köşeye gidip Palladium toplayamıyor.3000 Menzil gösteriliyor ama performansı seviye 1 ile aynı.Sırf para kazanabilmek için yapılıyor bunlar.Yazık günah bari direk yazın protokol almazsanız seviye 1 ile aynı performansı gösterir diyerek.Menzillerin görsel olarak gösterilmesini talep ediyorum.Satın alırken Menzil:3000 diyorsa bunu harita üzerinde harekat yarıçapı olarak gösterin,milleti kandırmayın.

2. Merhaba ,

Gemi imha olunca pet imha olmuyor fakat otomatik olarak kapanıyor yani oyunda devam etmiyor.

İyi forumlar.

3. Gerçekten bunu mu çıkardınız yazıdan sayın Admin.Menzil hakkında ne düşünüyorsunuz,protokol olmadan seviye 3ün aynı 1 gibi çalışması ?

4. Merhaba ,

Ben sizin yazdığınız mesajdaki bir yere cevap yazdım. :) Diyelim ki pet konfigürasyonu gemi'den ayrı olacak peki o zaman pet'e ayrı hammadde beslemesi yapılsın ? :) Zaten seprom sıkıntısı çekiliyor sizin dediğiniz gibi olursa pet'in vuruşunun artması ve ayrıca kalkan gücünün yükselmesi için bağımsız bir besleme sistemi olması gerekiyor.

Modül yada Protokoller seviyelerine göre çalışıyor fakat bunu daha da arttırmak yada yükseltmek için radar v.b. protokoller kullanılabiliyor.

İyi forumlar.

5. DraydiBoy

DraydiBoy User

Yakıt konusuna sıcak bakıyorum ama konunun geri kalanı için;
    Oyum olumsuz -1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.