PET Konusu (İstek)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .4500.a tarafından 2 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .4500.a

.4500.a User

Merhaba Ben Bişe sormak İstiyorum Şimdi PET diye bişe var Yardımcın Gibi bişey Ama Uridyumluk Bu Uridyumda 50k uri Yani Emek İster Yada Oyuna Para Yatırmak Gerekir Para Yatıramayanlar (Ben) Buna Sahip Olamayacagımızı Biliyoruz Bu Yüzden Bunun Parasını İndirirmisiniz Yani 25k yada 20k Yapsanız Herkez Alır yada Başka Bi Carem var Bu Petten Bitane Daha Uretin ama Bunu 50k Yapmayın mesela 50m Cridest Falan Yada 10k Uri bunun özellikleri Daha Düşük olsun Böylece Herkez Pet Sahibi Olabilsin Bide Yakıtı Uridyummuş Bunu Crideste Cevirebilirmisiniz Mesela 1000 Yakıt Ne kadar Bilmiyorum Ama 10k Uri gibi tahmin ediyorum yada 1k Siz Onunda Ekonomigini Cıkarın Mesela 1000 tane Yakıtı 100k Yapın Ama Bu Yakıtı Daha Çok Yaksın Urinin daha uzun Yaksın Bu Hemen Bitsin Ama Boylede Olabilir Nolur Yaparmısınız Teşekkür Ederim

Arkadaslar Bu Mesajı Supportladım Bana İstek Bölümüne Yaz Büyük İlgi Alırsa Bakarız Gibi Bişey Dedi Bu Dedigimi Büyük İlgi Alırsa Böyle Olur Hadi Like Yapın Bişe Yapın Daha Forumda Yeniyim Buna Like mi Atacanız REP mi Bilemedim Yorumda Atın Bişey Yapın

2. Görüş ve fikir havuzuna çok açıldı bu konu. İndirim yapılmaz ama açık artırmaya koyarlar diye düşünüyorum ancak VIP üye değilsen, hiç bulaşma PET olayına derim.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Fikir klavuzu bölümünde buna benzer konular var bulup oradan destek verebilisiniz.Veya sizin daha farklı bir fikriniz varsa yine fikir klavuzu bölümüne konu açınız.İyi forumlar.

KeskinBicak bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.