PET Korsan Kutusu Bulucu Modul

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheDarkMen_2 tarafından 3 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gerceklesmeli mi?

1. Evet

oy sayısı 18
    81,8%
  2. Hayir

oy sayısı 4
    18,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Edit: PET KESINLIKLE KUTULARI TOPLAMAYACAK SADECE YER GOSTERICI!!!

Arkadaslar selam,

Saatlerdir pvpde dolaniyordum ve artik kutu bulamadigimi fark ettim ve bu yuzden pet ile ilgili soyle bir sey dusundum;

PET Korsan Kutusu Bulucu Modul!
    Seviye 1:
    6,000 Uridium
    3500 Menzil

Seviye 2:
    15,000 Uridium
    4500 Menzil

Seviye 3:
    42,500 Uridium
    7500 Menzil

Modulu kullandiginiz zaman mini haritanizda kutunun yeri pinglenir ve geminizin ustunde kutuyu isaret eden bir ok belirir. Dusman bulucu moduldeki gibi.
    Ayrica radar protokolleri bu modulle beraber calisabilir.
    Lutfen dusuncelerinizi belirtin :)
    Edit: PET KESINLIKLE KUTULARI TOPLAMAYACAK SADECE YER GOSTERICI!!!

Son düzenlenen: 4 Temmuz 2016
    Prophecy bunu beğendi.
  2. Sen boyle deyince dusundum millet pet toplayacak sanabilir diye :D

Prophecy bunu beğendi.
  3. birçok fikir var forumda ama hiçbiri gerçekleşmiyor sadece adminler kendi istediklerini yapıyor yinede +1 bir ihtimal belki bi yerlere gider

4. Ben aranıp bulunması taraftarıyım ama aslında pekte farketmez.Emeğin için +1

5. şu kutuyu gösteren ok işi bana eskilerden bişey hatırlattı:)

6. dusman bulucu moduldeki gibi kutunun yerini gosteren okla ilgili eskiden ne vardi :D

7. Bence de olabilir. Çünkü ben lf4 toplamak için kutu aldığımda 700 kutuyu 1 günde toplayamadım.
    Lütfedip ertesi günde lf4 günü olunca anca toplayabildim.
    Ama tabii bunun da bir hilesi çıkabilir.
    Zira bir zamanlar ganimet kutualrının içinde ne olduğunu önceden gösteren 1-2 program vardı.
    Onunla birleştirilirse iş zor.

8. bu uzun zamandır olmasını istediğimiz bir yenilik fakat birincisi pet modül yerleri buna entegre olarak artırılmalı vede diğer modüller gibi seviyeli olmamalı zira peti 2 level yapamayıp sandık açmak isteyen oyunculara haksızlık olur..ayrıca bu modül menzili daha yüksek olmalı vede radar protokolleri menzile etki etmeli diye düşünüyorum..bence bunları ilave etmelisiniz..şimdilik oy kullanmadım..

9. Bazen korsan kutusu çok zor bulunuyor. Benim oyum olumsuz yana. Bu modülü alan tüm haritadaki kutuları toplar ondan anlamsız olur.

10. Guncell :p

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.