Pet kurtarma protokolü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CaLmDarkness tarafından 12 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ben petimle birlikte pvp'de sürekli kutu toplayan biriyim, bu kurtarma protokolü diye bişey var hani pet'in topladıgı kutu içeriğini %3 arttıran ama 45 bin uri bundan 10 tane almayı düşünüyorum sizce değermi, yani daha fazlasını kazandırırmı bana ?

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme Taşınmıştır.

iyi forumlar

3. teşekkürler peki cevabınız, fikriniz nedir :D

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bana sorarsan almaya değer diyorum.

iyi forumlar.

5. ***DEHA***

***DEHA*** User

Merhaba,

Soracak başka sorunuz yoksa konu kilitlenebilir

Keyifli forumlar

6. Sorun olmuyacaksa biraz daha açık kalsın belki satın alanlardan bir kaç kişi cevap verir.

7. ***DEHA***

***DEHA*** User

Merhaba,

pet protokollerini almanızı bende tavsiye ediyorum dükkanda indirim mevcutken almanız sizin faydanıza olur

Keyifli forumlar

8. M3T4

M3T4 User

9 kurtarma yeter 3 tane de radar takarsın mükemmel olur.

9. süreklı kutu toplaycaksan al indirm zamanı al kara gecersın bırde kutu argesı yaparsan ktlayıcı alırsann cok faydası olur kutu agesı atkatlayıc 12 porotok oldgu zaman pet 4.1.41.4.3 de uriı 548 gg 5 alır

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kurtarma protokolü size her zaman kazandıracak bir ekipmandır.

9 Kurtarma protokolü ve 3 tane radar alırsanız,kısa zamanda kendini telafi edecektir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.