Pet Kurtarma Protokolü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KaraSowalye05 tarafından 12 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

S.S.S P.E.T Kullanma kılavuzunu inceliyordum:

Kurtarma Protokolü

Kurtarılan mal protokolü kargo ve avantaj kutularından elde ettiklerini arttırır. Burada tesadüf prensibi işler: Protokolün belirlediği hatalı işlem olabilir veya bir oran yerine bir sayı artışı da olabilir.

Bu benim biraz kafamı karıştırdı, ben petime 12 tane 3. seviye kurtarma protokolü koyarsam avantaj kutularından elde ettiklerim için 12.3= %36 lık bir bonus mu alacağım yanı 100 uridium yerine 136 mı?

2. aynen öyle 136 alacaksın ayrıca cöpleride aynı şekil artırıyor.

KaraSowalye05 bunu beğendi.
  3. Teşekkür ederim, ben pvp de 1 kutudan arge ve x2 katlayıcı ile birlikte en fazla 403 uridium alabiliyorum, bu %36 403 uridium üzerinden artıp yakalaşık 540-550 mi olacak yoksa temel değer üzerinden mi artacak?

4. sanırım arge ile ulaştığın enyüksek değer üzeri sayılıyor yani arge +x2 katlayıcı gecerli değil..tam emin değilim..

5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Normal değerler üzerinden aktif olacaktır katlayıcı paket gibi.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.