Pet Kutu Toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheDrayS tarafından 12 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheDrayS

TheDrayS User

Pet'ime tüm gezegeni dolaşıp gördüğü kutuları nasıl toplatırım.

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merabalar,

Petinize Otomatik toplayıcı modülünü aldığınızda haritadaki avantaj kutularını ve çöpleri toplatırsınız. Ayrıntılı bilgi için lütfen burayı inceleyiniz.

Keyifli Forumlar

3. TheDrayS

TheDrayS User

Dostum dediğin eşyayı aldım ama sadece küçük bir alanı kapsıyor. Seviye ile bir alakası var mı?

4. Merhaba ;

Elbette ki var.

Seviye 1) 700
    Seviye 2) 1.500
    Seviye 3) 2.500

menzile sahiptir.

Burada ki menzil dahada uzağa gitmesi ile alakalıdır. Radar Protokolü alarak bu menzilleri daha da fazla arttırabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

5. MKS-705

MKS-705 User

Bak örneğin şöyle yaparsan çok fena pet olur :D ,

6. hey maaşallah bende okadar lf4 yok sen petini doldurmussun :)
    5 radarın var pet ne kadar uzaklaşıyo tüm haritayi geziyo mu?

7. Youjin

Youjin User

12 tane radar takarsan portan haritanın yarısına kadar gider

Ambitionz_Az_A_Ridah bunu beğendi.
  8. MKS-705

MKS-705 User

savaş yaptığum yok şekil olsun diye taktim pete :D
    12 radar takınca pet heryere gidiyor ama bonus kutulara yaramıyor ben bonus ktuluaru artırı protokol aldım çok işime yarıyor dışarı çıkıcam birazdan 2 katlayıcı çekicem o zaman kaç olucak bakalım :)

9. yahsa

yahsa User

niçin 7 tane toplama koydun onun neye faydası varki

10. llTheKara

llTheKara User

Bu arkadas gibi peti dizersen ve katlayici alirsan ayni zamanda argeyide kutu toplama argesi yaparsan super bir kazanc elde edersin

11. MKS-705

MKS-705 User

O + bonus veriyor fazladan geliyor :) aslında hepsini öyle yapacaktım ama bu seferde menzil kısa düşüceğini hesapladım en makulu bu hesaplarıma göre bir tane daha alsam iyi olabilir ama şu an için böyle iyi :) /
    Ben oyunun taktiğini çözdüm supporta da yazdım 1 hafta içinde 2 m uri yapıcam diye tamam inceleriz dediler :D

12. llTheKara

llTheKara User

Benimde katlayici ile alakali bir planim var ve 7-8 saat topluyabilirim banada soylersen cok makbule gecer.:)

13. MKS-705

MKS-705 User

deniyim işe yararsa herkese söyliycem eğer yaramassa söyliyince pazara giderim ondan korkuyorum :)

14. llTheKara

llTheKara User

Peki en azindan avantaj kutusuyla alakalimi onu soylesen az cok tahmin edebiliyorum istiyosan ozelden at ikimizde pazara gitmeyiz :)

15. MKS-705

MKS-705 User

aynen avantaj kutusu ile alakalı bir durum, eğer düşündüğüm gibi olursa en az veriğcei uridum kutulardan 200 lerde olucak :D en fazla 450 falan o civarlarda :)

16. llTheKara

llTheKara User

Tamam kardes o bilinen bisey yani merak etme soyluyebilirsin:D Saatte 20 bin toplayabilsem super olur katlayici olucak ben ve pet beraber topluycaz gude tam 7-8 saat :D

17. Efe

Efe User

Ya arkadaslar siz gercekten 7.8 saat kitu toplayabileceginize inaniomusunuz .insan sıkılır ya az mantıklı konusun

18. MKS-705

MKS-705 User

tmm sıkıntı yok o zaman :D
    şu benim bir konu var kırmızı avantaj kutusu diye o bir gerçeklesse süper olurda işte yapcaklarda bizde toplıycaz oooo yıllar sonra :D

ben sabah 12 de girdim şimdi saat 12 hala çıkmadım :D 75 k uri oldu full arge yaptım şimdi ana sayfa açılmıyor açılsa yine arge alıcam :D <3

19. llTheKara

llTheKara User

Oncelikle usluba dikkat etmelisin.
    Gunde 100bin uri ve 800 gg kasmak varsa ben sıkılmam
    Ve tabletten olucak oyun oynar gibi bi kerede ddgil tabikide araliklarla topluycam :)

Kutu toplamak cok basit acican filmi kucucuk yapican darkorbiti haritayi tiklamak var sadece :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ocak 2015
  20. MKS-705

MKS-705 User

ben şu hal ile günde 100 k kasıyorum :D diğer halde günde 300 k kasarım :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.