Pet Kutu Toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheDrayS tarafından 12 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. llTheKara

llTheKara User

Valla cok az kaldi bende hazirlanyorum seruvene para hazir tek eksik var bendeki pette uri artirici protokol yok vede kutu argesi yok :) Saatte ne kadar kasabilcegim bi belli olsa bi hesaplama yapicamda :-D ​

2. Efe

Efe User

Ozur dilerim sert konustum ama yani 7.8 saat ...

3. llTheKara

llTheKara User

Simdi fotograf atamiyorum ama soyle yapiyosun darkorbitte sadece harita gorunecek sekilde ekrani kucultuyosun ve filmini izlerken tikliyosun bu sekilde emin ol 7-8 saatin nasil gectigini anlamassin bile :)

4. MKS-705

MKS-705 User

benim kasılmam için tam 2 ay var sonra yok daha oyun gidiyoum :D

5. llTheKara

llTheKara User

Gitme kardes ya su forumda iki kisiyle tek konusabiliyorum bir sen 2. İse ahmettyran :D

6. MKS-705

MKS-705 User

bilmem artık gidermiyim kalırmıyım canımı çok sıkan var, ondan :/

7. titans___

titans___ User

şimdi bende 2 tane kurtarma rotokolü var ama bazen 42 bazende 40 uri geliyor çözemedimki aynen şimdi peki argey versek aldığın uriler artarda petin topladığında da artarmı arge pete işlermi acaba

Son düzenlenen: 13 Ocak 2015
  8. MKS-705

MKS-705 User

sen topluyorsun 40 geliyor pet topluyor 42 geliyor işi iyi biliyom :D

9. llTheKara

llTheKara User

Bende katlayici olucak 6 adet radar 3 seviye oto yagma 3 seviye var sence saatte ne kadar toplarim ben ve pet beraber topluycaz pvp haritasinda :)

10. Merhaba,

Ama saatte ne kadar toplama yapacağınız o anki harita durumunu çok bağlı :) o yüzden net bir hesap yapamazsınız zaten

İyi forumlar.

11. llTheKara

llTheKara User

Ama modum simdi ne kadar haritaya bagli olsada belli bir standarti vardir yapan oyuncular bilir :)

12. MKS-705

MKS-705 User

kolay gelsin brem artık :D

13. Aşağı yukarı belli bir miktar olabilir ama bir günden diğer güne çok da farkedebilir bu :)

İyi Forumlar.

14. llTheKara

llTheKara User

Eyv brem nerelisin ? :)

15. MKS-705

MKS-705 User

modum 4-2 haritası benim diyorum tapusu bana ait kimse dinlemiyor ki :D o haritadan çıkmıyorum ben beni kesenler iyi bilir :)

amasya ama çok doğudan ve karadenizden arkadaşım olmuştur ondan dolayı kardeşliği iyi bilirim :)

16. llTheKara

llTheKara User

Bende canankkaleliyim batmanda kaliyorum brem falan deyince bi an aha buralardan birini buldum dedim kendime :(:)

17. Merhaba,

Kullananlardan kira ücreti de istiyor musunuz :)

İyi Forumlar.

18. MKS-705

MKS-705 User

yok modum kardeş kardeş geçinoyuz arada kesiliyoz ama olsun gün yüzü görmüş oluyoruz diğer hari taları gezerek geliyorum atlama cpu kullanmıyorum :)

Valla uşağum bize her yer Trabzon :)

19. llTheKara

llTheKara User

İyi geceler kardes seninle tanismak guzeldi kendine iyi bak ben cikiyorum :)
    Sizede kolay gelsin sayin modum :)

20. MKS-705

MKS-705 User

Eyvallah Uşak tatlu geceler rüyanda hamsi yersin inşallah (bizim bir laz var dı hep öyle dua ederdi bizlere :D :D) benimde sana duam bu olsun :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.