PET le ilgili denişiklik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♥♥♥YARAMAZ♥♥♥ tarafından 5 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsun mu

1. olsun

oy sayısı 2
    33,3%
  2. olmasın

oy sayısı 4
    66,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Size bi iki sıkıntımı söylemekistiyorum eminim ki bu sıkıntıyla başka oyuncular da vardır öncelikle PET 15 level e geldinde 350 uri istiyo yakıt çok harcıyo örneyin ben görev yaparken açık unuttum peti ve 15 seviye oldu şimdi denişiklik olsa pet satılsa yeni alınsa ve makul miktarda uri karşılında TP leri düşürülse diye düşündüm ve paylaşmak istedim

2. bu dediğin zor biraz tek yapa bileceğin şey yakıt için pete daha az malzeme koymak olsun ozman daha az yer ve yakt tasarruf modüllerivar onları al iitane tmm dır..

3. 350 istemiyor yaw 250 istiyor 1000 yakıta

4. yakitla ilgili deil sorun ya tamir 350 uri aliyo + yakit falan da ishin icine girince baya oluyo

5. bence yakıt hiç anlamadım zaten ama leveler üşürebilelim - şeref tp yiyince boylece level azala bilir - tp nin %90 alabilir boylece level duşer ama level duşunce ornek 7 level duşen pet 8 level dedki moduler kulanamasın

6. Olacağını zannetmiyorum.

Oyum yok :)

7. Drowhake

Drowhake User

Merhabalar.

Oyum olumsuz onun yerine VIP alarak P.E.T. işini kolaylaştırabilirsiniz veya P.E.T. ' yi daha özenli (yeri gelince kapatmak vs lerde kapatmak , sadece kullanacağınız zaman çalıştırmak ...) gibi dikkat ederseniz fazla uridium harcamamış olursunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.