Pet lere Roket Cpu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -HuNTeR™- tarafından 21 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Petlerde Roket Atmalımı

1. Evet Kesinlikle.

oy sayısı 15
    88,2%
  2. Hayır

oy sayısı 2
    11,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Artık oyundaki en değersiz uzaylı olan Strauner bile roket atabiliyor. Neden Petimizde roket atamasın. Böylece millet belki sadece kamikaze için değilde Koruma moduna alıpta petle kasarlar belki. şuanda pet demek kamikaze yada kutucu demek.

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  2. Güzel fikir ama kamikaze var roket ile tek tek uğraşmak işporta olur ben toptancıyım :)) oyum evet koruma modunda çok işe yarar boss ve uber keserken

3. WolfWar

WolfWar User

Haha konu süper +1 Bende bunu açıcaktımda resmini hazırlıyordum sen açmışsın o zaman resmi hazırladığımda sana verimde sen eklersin :D

4. Aliens

Aliens User

Konu güzel. Oyum olumlu.

5. CPU yerine pet direk roket atsa. Bunun içinde hızlı bir ayar seçeneği olmalı. Roketi aç/kapa.

6. WolfWar

WolfWar User

Onun yerine her biri 400 hasar veren 5 li toplamda 2000 hasar veren bir roket atar eklense daha iyi olur. Ben aslında böyle bir konu açıcaktım.

7. Bunun ayrı roketi olacak her seferinde al kullan uzun iş. Koruma modunun açınca altta ayarlar çıksın roketi seçelim atsın hem daha hızlı olur.

WolfWar bunu beğendi.
  8. WolfWar

WolfWar User

Öyle de bizim lazeri ullandığı gibi bizim roketide kullanabilir ;) Ama senin dediğinde mantıklı hatta daha iyi.

9. Tercih meselesi belki petin plt-3030 atmasını isteriz :D

WolfWar bunu beğendi.
  10. WolfWar

WolfWar User

Aslında haklısın StreuneR in bile roket attığı bir darkorbitte pet neden roket atmıyor gerçekten düşündürücü :D

11. Vipde etki ederse cok mukemmel olur konu cok guzel

WolfWar bunu beğendi.
  12. DraydiBoy

DraydiBoy User

VIP olanlar daha fazla atıcak ? sen saniyede nereden baksan 10 bin hp gibi bir şey olacak bir de diroit tasarımlarıyla of ..

13. +1 gerekli.
    Aynen cpu yerıne dırek ayar seçeneği olsa daha kolay olur.

14. katılıyorum fakat bu petler sadece uzaylılara roket atsın oyunculara atmasın yoksa iş cıykından çıkar sadece uzaylılara atarsa tadından yenmez.

15. ÇORBACI

ÇORBACI User

Geminin toplam vuruş gücünü arttıran her türlü yeniliğe karşıyım oyun olumsuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.