PET Masrafı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ((AlpCan)) tarafından 16 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

Petin seviyesi 6 olmak üzere 8 yapma planım var, takriben kami, toplayıcı ve hammedde 3, radar, ambar 3 ve 40k yakıt kaç uriye patlar ?

2. Ambar 3 ten kaç tane alıcağınızı,indirim paketinizin olup olmadıgını söylerseniz yardım edebilirim.Ayrıca ambar 3 çok geerekli değil emin olabilirsiniz radar veya kurtarma alabilirsiniz onun yerine neyse onu sorarsanız söylerim yani indirim paketiniz varmı falan onları söylemelisiniz ayrıca protokollerin ve mdoüllerin slotlarını açmak da uridiumladır.

((AlpCan)) ve Darion26 bunu beğendi.
  3. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

max 1 tane alamıyormuyuz protokolden ? herhangi bi indirim yok düz olarak soruyorum.Hızlı sevkiyat yaptığım için uri.nin bi kısmını sevkiyata veriyorum tek seferde 8500 geliyor onu arttırmak benim için önemli.

4. Darion26

Darion26 User

Ambar genişletme protokol olduğu için doğal olarak 1 tane alınmıyor ama maksimum 12 tane takabiliyorsunuz. :)
    Buradan slot açma fiyatlarını öğrenebilirsiniz;
    Burada ise tamir ve seviye için gerekli tp ler var;
    [​IMG] [​IMG]
    Toplam citadelde yanılmıyorsam 19.520 ambar oluyor. :)

.KAPLAN ve ((AlpCan)) bunu beğendi.
  5. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

eyvallah üstadım sağol

Darion26 bunu beğendi.
  6. Cidden kardeşim beni dinle ve sakın alma ambar büyütücüden onun yerine Radar al 3.seviye,ayrıca modumuz link gibib bişey atsın peti tam araştır derim ben atamıyorm yasak ilginç bi şekilde fakat protokol slotları 12 tane açılmakta.Ayrıca 3modül kami hammade ve oto 105k uri tutmakta.

.KAPLAN bunu beğendi.
  7. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Gerekli tabloyu Darion26 arkadaşımız paylaşmış ek olarak LastShot12345 arkadaşımızın dediği gibi ambar genişletici almanızı bende tavsiye etmiyorum.

İyi forumlar...

LastShot12345 bunu beğendi.
  8. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

Niye almamalıyım peki sebebi nedir açıkca anlatmak gerekirse ?

9. 55hunter55

55hunter55 User

petin gövdesini güçlendirmek gerekiyor mu acaba zaten kamikaze atıldığı için gerek var mı gövde güçlendirmeye

10. Cillos™

Cillos™ User

Ambar protokolü yerine radarlarınızı fullerseniz daha çok faydasını görürsünüz, her şeyiniz fullendikten sonra almanızı tavsiye ederim.

((AlpCan)) bunu beğendi.
  11. Hocam cidden bak eskiden bende citadel için çok uğraştım ambar içinde sonra baktım çok saçma bişey radar almak varken onu almak radar 3lazım.

((AlpCan)) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.