Pet Menzili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Artvinlee0855 tarafından 20 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bu PET'in kargo toplama menzili var şimdi ben pet alıcam ama bu menzilin ne kadar büyüklükte olduğunu nasıl anlıycam yani bu menzili haritadaki sayısal değerlerden anlamamız mümkün mü yoksa başka bir yolu mu var ?

2. Edrahil

Edrahil User

şöyle söyliyim bende 3.sv toplama ve 4 adet 3.sv radar var ben mapın ortasında iken porta yakın yerlerde toplama yaptığını görüyorum ama tam bilgim yok benimde (port köşelerde)

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bunun bir standart alanı yok çünkü map'ların hepsi aynı büyüklükte değil. Bazıları küçük bazıları orta bazıları da büyük boyutlu olduğu için boyutları farklı olan haritalarda farklı sonuçlar alırsın. Bu nedenle alırken her zaman için Modül ve/ya Protokol alırken 3. seviyeleri almaya çalışmak iyidir. :)

Görevdeyken fikir vermesi için menzilin mantığını anlatan bir şema hazırlamıştım fakat silmişim :( malum artık görevde değilim. :) İşin mantığı gemi merkez nokta olarak dairesel ya da kare alan olarak etrafa doğru yayılan bir sistem. 1. seviye gemiden çok uzaklaşmaz , 2. seviye biraz daha geniş alana ve 3. seviye daha geniş bir alana gider. Fakat tek başlarına yeterli olmuyorlar. Ortalama 5 tane 3. seviye radar protokolü idare edebilir eğer imkan varsa slot sayısına göre yanılmıyorsam 12-13 tane radar alman tabi ki iyi olacaktır. :D

4. Valla o zaman radar protokolleri için baya bir uri gidicek desenize :D

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eğer açarsan ( kilitli slotlar uridium ile açılıyor ) en fazla 12 tane protokol slotu oluyor. Çok masraf yapmak istemiyorsan 5-6 tane yetebilir fakat ben daha iyi olur diye 12 tane açıp 12 tane 3. seviye radar protokolü almıştım. Ayrıca böyle yüklü uridium harcaması yapacağız zaman İndirim avantaj paketi alırsan yararı olacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.