Pet mesafe ve slot yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ѕєѕsιz{B}çığℓıк tarafından 11 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba moderatör . İki sorum var
    1- P.E.T'e YZ protokollerinden aynısından iki veya daha fazla koyabilir miyim? Örğn: Radar protokolünden 3 tane koyabilir miyim?
    2- P.E.T.'deki Ticaret Modülünde palladium takas edebilir miyim bulunduğum yerde?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

1.soru= İstediğiniz kadar proktokol alabilirsiniz yanlız açık slotunuz kadar alın çünki yerleştirme yapacak slot da uri ile açılmaktadır her açtığınız slota bir tane istediğiniz bir protokolü alabilirsiniz.

2.soru= Ticaret modülünde paladıum takası yapamazsınız.

3. 2. Soru tamam teşekkürler
    Yani slot açmayı biliyorum aynısı protokolden birden fazla koyabilir miyim anlayamadım pek ..:oops:

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu resim sanırım açıklayıcı olacaktır Nekadar slot açarsanız o kadar çok protokol koyabilirsiniz.

5. Jameika-TR

Jameika-TR User

Şimdi 1 protokol %25 artırıyor orda 9 tane var yani 9x%25 mi ?

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Her 3 level prorokol %12 mesafe artışı sağlar yani mesafe ise resimdeki protokoller sayesinde aşşağıdaki resimlerde görüldüğü kadardır ve resimde görülen sadece bir kıstastır daha uzun mesafeler gitme olasılığı vardır.

Düşman bulucu için

Hammadde paladıum toplama için mesafeler bu şekildedir.

Paladıumda hammaddeye bağlı mesafe genişleyebilir ve uzaklaşabilir.

Ancasin bunu beğendi.
  7. Ancasin

Ancasin User

İlave olarak, protokollerle modülleri sakın karıştırma. Örneğin ne kadar fazla radar protokolü, o kadar iyi demektir. Ama örneğin hammadde toplayıcından birden fazla alma sakın.

8. Evet bunu biliyorum @Ancasin ayriyetten diğer moderatörlere çok içten teşekkürler aradığım cevabı buldum iyi günler :rolleyes::rolleyes::p:D

9. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğuna göre kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.